jakou elektrocentralu?
Moderátor: Moderátoři
V paneláku nie sú moc časté, to mám pokryté baterkami ale človek nikdy nevie...do benzínu som nalial stabilizátor aby mi tá bios*ačka v benzíne neupchala karburátor.
Předpokládám, že když maj Wila plynulý kroutítko na otáčky, tak půjdou na jakejkoliv měnič s obdélníkem nebo modifikovanou.
Zkoušel jste někdo tohle Wilo na měnič?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mám na vokně v zavřený sklenici obyč. BA95 (Euro oil) víc než rok a žádný šupiny se nedělaj. Vedle mám i BA95 se stabilizátorama. V další odvětraný sklenici jsem měl tentýž BA95 a BA100 (Verva) a v obou zbyla po třech měsících nějaká nažloutlá srágora. Podle mě záleží na tom, jestli je nádrž uzavřená, bez přístupu vzduchu nebo k obsahu má vzduch přístup.Celeron píše: Pokud je to bez voleje, tedy pro čtyřtakty, šupiny se vytvoří asi za rok až rok a půl. Ve flašce na okně mám vzorek benzínu s Hondou už minimálně 10 let a žádná sraženina.

https://mv.gov.cz/clanek/ministerstvo-v ... blice.aspx
Někdo si pořídí elektrocentrálu třeba na zálohování ledničky (třeba tam má uložené léky co jsou choulostivé na skladovací teplotu) a když nastane dlouhodobý výpadek elektřiny, tak spustí elektrocentrálu a zjistí, že je mu plat prtná.