Rozhozená grafika
Moderátor: Moderátoři
Rozhozená grafika
Ale taky může jít na přímo na fórum místo na WEB bastlírny.
- pocitujlasku
Teď jsem u Win11
Chrome je aktuální verze 142.0.7444.176
Tím neznámým jsem myslel počítač je pod správou organizace. Chrome má, ale je tam přihlášení pod organizací - ne mé soukromé. Tedy nemůže si přenášet cookies ani nastavení.
Sítě se střídají v podstatě 4 podle toho kde zrovna jsem.
Dělá to počítat pod organizací, počítač doma, služební nb všude i na datech a druhý nb co mám na diagnostiky taky.
To byla první celková informace. Myslíš, že je to v pořádku? To, co jsi psal teď, tak jsi měl psát už na začátku. Není to nic osobního, ale dost se ti divím. Potom ty rady od jiných vypadají jak od blbců.rezis píše:V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
Tak pardon. Tyhle věci mít aktuální beru jako samozřejmost a navíc jak jsem psal dělalo to v různých systémech a i různých verzích prohlížeče. Takže jsem netušil jak to přesně specifikovat.p32 píše:To byla první celková informace. Myslíš, že je to v pořádku? To, co jsi psal teď, tak jsi měl psát už na začátku. Není to nic osobního, ale dost se ti divím. Potom ty rady od jiných vypadají jak od blbců.rezis píše:V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
Tedy našel jsem jen co je společné a jak to vypadá.
Ano mohl jsem napsat, že cookies jsem zkoušel. A že vše je aktuální. Ale je fakt že pak bych ti vzal z klávesnice jedinou radu kterou jsi měl.
Tedy ještě jednou všem děkuji za snahu.
P32: Mám se ti nějak speciálně omluvit? Neboť nikdo jiný tu z toho tragédii nedělá.
A kutilmile - nelituju tě