Rozhozená grafika

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rezis

Rozhozená grafika

#1 Příspěvek od rezis »

V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
Přílohy
vystrizek2.jpg
vystrizek2.jpg
vystrizek1.jpg
vystrizek1.jpg
Internet - metla lidstva
masar

#2 Příspěvek od masar »

Nic takového na posledním (ani předchozích) FF a Edge pozorovatelné není.
Odpověď je zřejmá.
:wink:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od workhard »

Mně se to neděje ani na Chrome, tak to tak zřejmé asi nebude.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Dělá to jenom jemu, protože má doprčené cookies. Chtělo by to vyčistit PC od smetí, v prohlížeči smazat historii a taky cookies pro určité weby. :lol:
Ale taky může jít na přímo na fórum místo na WEB bastlírny.
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

To nebude cookies. Dělá to na více PC a to i takových kde nejsem přihlášen k prohlížeči a takových nad kterými ani nemám kontrolu (jsou v doméně). tedy asi 5 různých PC. Na Edge to frčí normálně.
Internet - metla lidstva
pocitujlasku

#6 Příspěvek od pocitujlasku »

blokovanie nejakych externych odkazov na css alebo javascript? aj ked pri zbeznom pozreni forum odkazuje len na seba. Tak mozno nejake vylepsenia v chrome, ktore zvysuju bezpecnost a blokuju nejake zastarale funkcie, ktore vyuziva stranka.
No vidis, a tak si sa bal
masar

#7 Příspěvek od masar »

>workhard: Zřejmé je to, že příčinou je prohlížeč, popř. jeho doplňky/rozšíření (blokátory reklam atd).
>rezis: Přihlašování k prohlížeči neznám. To je nějaká nová vymoženost?
A verze prohlížeče/Win zůstavají přísně tajné.
:wink:
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

Nadměrně paranoidní nastavení ochrany v doméně.
Když přeneseš počítač jinam, do jiné sítě, dělá to taky?
rezis

#9 Příspěvek od rezis »

Většina je na WIN11 jeden WIN10

Teď jsem u Win11
Chrome je aktuální verze 142.0.7444.176

Tím neznámým jsem myslel počítač je pod správou organizace. Chrome má, ale je tam přihlášení pod organizací - ne mé soukromé. Tedy nemůže si přenášet cookies ani nastavení.
Sítě se střídají v podstatě 4 podle toho kde zrovna jsem.
Dělá to počítat pod organizací, počítač doma, služební nb všude i na datech a druhý nb co mám na diagnostiky taky.
Internet - metla lidstva
rezis

#10 Příspěvek od rezis »

Asi už to mám.

Automatický překlad i když nevím čeho. Dal jsem tento web nikdy nepřekládat a vypadá že to jde. Budu to sledovat.
Internet - metla lidstva
p32

#11 Příspěvek od p32 »

rezis píše:V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
To byla první celková informace. Myslíš, že je to v pořádku? To, co jsi psal teď, tak jsi měl psát už na začátku. Není to nic osobního, ale dost se ti divím. Potom ty rady od jiných vypadají jak od blbců.
rezis

#12 Příspěvek od rezis »

p32 píše:
rezis píše:V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
To byla první celková informace. Myslíš, že je to v pořádku? To, co jsi psal teď, tak jsi měl psát už na začátku. Není to nic osobního, ale dost se ti divím. Potom ty rady od jiných vypadají jak od blbců.
Tak pardon. Tyhle věci mít aktuální beru jako samozřejmost a navíc jak jsem psal dělalo to v různých systémech a i různých verzích prohlížeče. Takže jsem netušil jak to přesně specifikovat.
Internet - metla lidstva
p32

#13 Příspěvek od p32 »

Hele, ty pardone, nepsal jsi vlastně nic. Kdo má z výrazu "dělá to na více PC" hádat, jaké jsou tam OS a že je to v síti? O konkrétních informacích a nastaveních v prohlížečích, kde se to děje, to samé. Opravdu ti to nepřipadá jako dobrá otázka "Nejede mi auto, je červené. Nevíte, čím to je?" ? :lol:
rezis

#14 Příspěvek od rezis »

Protože některá Pc jsou v doméně a některá ne. Mají různé systémy a i různé verze chrome. A problém stejný. Jediné co je spojuje je Chrome.
Tedy našel jsem jen co je společné a jak to vypadá.
Ano mohl jsem napsat, že cookies jsem zkoušel. A že vše je aktuální. Ale je fakt že pak bych ti vzal z klávesnice jedinou radu kterou jsi měl.

Tedy ještě jednou všem děkuji za snahu.

P32: Mám se ti nějak speciálně omluvit? Neboť nikdo jiný tu z toho tragédii nedělá.
Internet - metla lidstva
EKKAR

#15 Příspěvek od EKKAR »

Primárně je vina na "aktualizaci" prohlížeče - ta mimo jiný učuní při updatu i nový nastavení, "modernější" = samozřejmě ve stylu "vše pro ještě pitomějšího uživatele", tzn. že se i nastaví automatická priorita překladu všech stránek, i když to uživatel předtím tak nastavený neměl - ale filozofie "jen my víme co vy vlastně chcete" se přeci šíří internetem a vlastně i běžným reálným světem docela dost dlouho, ne?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“