Celovka EMOS P3509

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Aspon jedno plus: material sa dobre lepi sekundovym lepidom. Zlepeny pseudobajonet (nechapem vyznam - da sa to zbytocne pootocit, ale nie uplne uvolnit - narvat sa to tam musi silou) prezil dve nasadenia krytu a jedno vypacenie. Po zlozeni som totiz zistil, ze mikrospinac takmer nespinal, tak som ho musel vymenit. Konecne to svieti a samovolne nezhasina.

Zlepil som aj drziak, pruzinu som vymenil za slabsiu (asi z pera).
adakar

#17 Příspěvek od adakar »

Cez to všetko to lepidlo vyššie doma mať odporúčam, dá sa kúpiť aj v ba -čiže bez dopravy -pokiaľ tá po ba samozrejme nie je drahšia ako to poštovné.. Na obr. moja po páde rozdrobená a poplátaná čelovka -síce to bolo na viac etáp, ale pekne zoomuje -a stále drží.
Přílohy
celovka_led_rozstvrtena.jpg
celovka_led_rozstvrtena.jpg
Yarda1

#18 Příspěvek od Yarda1 »

rnbw píše:Kedysi som ju dostal. Je to jeden z najhorsich smejdov, co som videl...
Na tohle jsem dnes narazil v kůlně když jsem hledal něco jiného. Už dlouho se to tam válí, rozpadlé. Napadá mne, že by se z toho daly použít LED na bastlení.
Před časem jsem si koupil tohle
https://www.sportovna.cz/celovka-mckinl ... eda-zluta/
šel jsem po nejnižší ceně. Na noční dálkové pochody to nepoužívám, na to abych si posvítil ve sklepě a měl volné ruce to stačí.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

LED by sa pouzit dali - okrem nich tam nie je nic. Len IO vo "flusanci" na plosaku a mikrospinac v nepouzitelnom stave.
samec

#20 Příspěvek od samec »

Ešte tam máš gumu do teplákov.
ACDC

#21 Příspěvek od ACDC »

Zdravím, používám doma čelovky z aliku BORUIT D10, konečně čelovka, co mi vyhovuje.
Vyměnitelné čláky 18650, nabíjení USB-C, celohliníkové tělo, nepoškodí li-ion článek podvybitím, jako některé jiné čelovky, voděodolná, jednoduché ovládání, levná
samec

#22 Příspěvek od samec »

Mám jednu na opravu, alebo na súčiastky. Držiak batérii chytil silnú žiarivo modrú patinu od vybitých batérií. K plošaku zdá sa patina nedošla. Krytka LED je odoberateľná (samovoľne). Krytka batérií drží. Popruhy, alias guma do gatí, je už tak trochu extra soft. Inak svieti, bliká, prepína 4,8,14 LED. Niekde blbne kontakt. Darujem. Cez zasielkovňu. Bez baterii.
:brakelamp:
jade

#23 Příspěvek od jade »

Tuhle čelovku jsem měl taky, vyráběli to ve více variantách, dokonce i s tzv "3w led", tělo čelovky bylo stále stejné, jen vyměnili předek se světlem.
Někde ji ještě mám přebastlenou s kuchyňským podhledovým LED reflektorkem Kanlux. Opravdu tříwattovým. Jen to na ty tři AAA moc dlouho nevydrželo svítit.
Jinak ty mizerné ledky, svítící spíše více méně modře než bíle, jsem ve velkém měnil za teple bílé.
P.S.: našel jsem tu přebastlenou čelovku, viz fotky :-)
Byly to pěkné časy bastlení, když se nic lepšího neprodávalo. Dneska si jdu světlo radši koupit.
Přílohy
elovka2.jpg
elovka2.jpg
elovka1.jpg
elovka1.jpg
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“