S:Prodloužená matka M8 z 14ky šestihranu II
Moderátor: Moderátoři
S:Prodloužená matka M8 z 14ky šestihranu II
Kdo má toto zboží , ať nabídne , platím hotově .
Prosím pište jen ti , co mají . jinak čtěte rychle , nebo to smažou .
Jezevče !!!! Já sháním matku M8 prodlouženou . Smaž vše , mimo nabídky zboží , děkuji .
Bohužel čtrnáctka se už řadu let nepoužívá. Je to třináctka. Stejně jako běžná matka M8.
Pozink, běžná pevnostní třída.
On ale Bobeš psal, že ji potřebuje ze čtrnáctky, páč do ní chce ještě vrtat (částečně do hloubky) 13-ku díru, takže zbyde stěna s bídou 0,5mm
Ano , je to tato matka , ale jelikož potřebuji z jedné strany mít 13ku vnitřní otvor , tak je třeba muzeální kus . Takže na soustruh půjdu , ale jen dám vrták , píchnu a mažu zase domů ....
Jirkovi na foru veřejně děkuji , ale nechtěl jsem nikomu sežrat čas , nakonec jsem si ji mohl vytočit sám , ale věc z hromadné výroby , zdá se mi škoda lidského času . Raději si jedno otevřu .
Děkuji
Ono taky o týhle megaakci bylo více vláken...ransom píše:Tak to mi nějak uniklo. Nikde to tu ale nevidím???kokun píše: Bobeš psal, že ji potřebuje ze čtrnáctky, páč do ní chce ještě vrtat (částečně do hloubky) 13-ku díru
PS: Divim se, že tady někdo ještě nenavrhnul postup navařit 13ku a pak ji v děličce ofrézovat na 14ku
Původně jsem chtěl vzít doma kus 14ky 6ti hranu, říznout a na soustruhu říznout závit i vrtnout tu díru, ale potom, co Bobo napsal, že čeká že to někdo vyřeší za něj a on si radši otevře lahváče, jsem si toho lahváče otevřel sám a skvěle se bavím