Dosbox
Moderátor: Moderátoři
Kód: Vybrat vše
002c:fixme:actctx:parse_depend_manifests Could not find dependent assembly L"Microsoft.Windows.Common-Controls" (6.0.0.0)
wine: could not load kernel32.dll, status c0000135Edit: Jinak s těma závislostma jsem se zatím vždycky nějak popasovala. Když mi třeba pro abiword chyběla knihovna pro psaní z prava do leva, tak to napsalo, že tam chybí, tak jsem ji doinstalovala. Ta mi při instalaci základního systému přišla zbytečná. Když kompiluju něco ze Slackbuilds, tak tam jsou ty nadstandardní závislosti vypsaný, tak si to postahuju a zkompiluju předem. Nebo když chybí něco standardního, co mi přišlo zbytečný instalovat, tak to napíše už při konfiguraci a doinstaluju to. Tady jsem vzala hotovej balík ze stránek wine, no tak u něj je prostě problém se závislostma dost blbě řešitelnej. Jedině projet všech 144 a porovnat s tím, co mám nainstalováno.
holt, kto chce kamlesana87 píše:Jedině projet všech 144 a porovnat s tím, co mám nainstalováno
Dosbox-X je fork originál Dosboxu - ak tam nefakčí pôvodný, tento bude asi padať jedna radosť, je tam toho na nastavenia dosť.
V linuxe je ešte dosemu, môžeš skúsiť ten.
No, alebo potom už plnú emuláciu x86, napr. Bochs (pomalý, zato má debugger, dokáže k .vhd pristupovať CHS (ak image vznikol z prastarých harddiskov)); ďalej QEMU, VirtualBox od Oracle, ap.
A potom ešte MAME, ten emuluje ešte aj kazeťák pôvodného IBM PC, sneženie CGA a podobné kraviny
Kód: Vybrat vše
vm.mmap_min_addr=0