Zajímavé - kdo je výrobcem koenktoru?

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

Ste všeci těžce nemocní .... takto
kovka

#17 Příspěvek od kovka »

ZVUK2000

#18 Příspěvek od ZVUK2000 »

Těch konektorů jsem měl v ruce při montáži požárních rozhlasů možná 10 000 ks. Byly značkové korejské výroby a zboku je logo výrobce. Neznačkové tam nemají nic. Zítra kouknu do servisní přepravky a zjistím výrobce.
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

A jak víš , že to pod značkou nedělal chinský automat ?????????
ZVUK2000

#20 Příspěvek od ZVUK2000 »

Před 15ti a více lety to byl ve své době korejský originál.
BOBOBO

#21 Příspěvek od BOBOBO »

Řek bych , že dobře , jako jiní spinkáš .
BOBOBO

#22 Příspěvek od BOBOBO »

Moje bývalá , dělala před 20 lety ve firmě , kde dovážely ND na náklaďáky . Na brzdovém a spojkovém obložení měly rabat 500-700% . Nechávaly si tehdá vyrábět brzdové kotouče s vyraženým made in GB . Nebude mi nikdo naivně něco tvrdit . Byl jsem vedle . Večírky této firmy byly vyhlášené , občas jsem se svezl . :lol: :lol:
BOBOBO

#23 Příspěvek od BOBOBO »

Čekali kontejner a netušili , co tam bude . Oni tam dodali výkresy a doufali . Třeba ty kotouče jim jednou dodali s menšími dírami pro kolové šrouby . Naštěstí se to dalo převrtat . Jelikož v té době jsem byl PVJ s přístupem k normám , tak jsem jim pomáhal vypracovat prohlášení o shodě . Aby vůbec věděli , co mají napsat na štítek , tehdá někomu šlápli do kšeftu s upínacími pásy . Tak jsem jim pomáhal kličkovat . V normě bylo veškeré provedení . To sice splnili , ale neměli zkoušku od nás ze zkušebny . Nakonec zbytek těch pásů předali konkurenci . Divoká doba .
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#24 Příspěvek od RX-20 »

Michal22 píše:U převodníku od Papoucha je tento konektor:
https://papouch.com/nahradni-nasuvna-sv ... 3/?cid=100

M.
Tyto samé, ale v oranžovým provedení jsem před asi 5 až 8 lety koupil na Aukru od někoho z Žatce. Pořád je mám v igelitovým sáčku, tak jak mi je tenkrát poslal. Mám jich asi 20-30 kusů. Když si přijedeš, tak ti jich 10 kusů věnuju gratis, jako dárek k vánocům.. Posílat je nebudu, protože poštovný stojí moc peněz a nemám čas to balit a chodit na poštu.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona).
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#25 Příspěvek od RX-20 »

Valdano píše:Dle mého názoru je to čistá Čína prodávaná pod českou značkou Papouch.

Proč se nezeptáte přímo u Papoucha odkud ty konektory bere?

Papouch sám takové věci nevyrábí i když je prodává pod svojí značkou a jiní prodejci ho pak definují jako výrobce. Tipuju, že ty konektory bere od nějakého méně známého alias tzv. "noname" čínského výrobce a pak je jen prodává dál pod svojí vlastní značkou. K nalezení budou nejspíš i na Alibabě nebo Aliexpressu.
Nejspíš to tak bude. Tyhle manýry má už víc českých firem. Třeba Hornbach prodává nástěnný svítidla "Made in Czech republic" od české firmy z Náchoda. Akorát, že ta sítidla jsou vyráběný v PRC a jejich živnotnost je v nejlepším případě 2 roky. Ta firma v Náchodě na krabičku lepí akorát firemní samolepku. To samé s PIR pohybovými senzory... A takových firem je spousta. Ostatně, kdysi za socíku s těmito manýry (lepením samolepek) přišla Tesla Bratislava, když dovezla japonský kapesní kalkulačky se zeleným displejem a vzadu na kalkulačky v Bratislavě lepili stříbrné nálepky s černým nápisem "Made in Czechoslovakia" a "Tesla Bratislava". Kalkulačka byla japonská, mám ji dodnes a stále funguje.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona).
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
BOBOBO

#26 Příspěvek od BOBOBO »

Co jsem dal odkaz tak vedle je nabídka na všechny tři barvy .........
ZVUK2000

#27 Příspěvek od ZVUK2000 »

forbidden píše:Zkus Degson.

DEGSON je označuje 2EDG, KEFA pak KF2EDG a já použival od DINKLE ozn. 5ESD,
samec

#28 Příspěvek od samec »

BOBOBO píše:Ste všeci těžce nemocní .... takto
Niečo na tom bude, lebo od tohto tvojho kometáru, vrátane toho tvojho, nedal nikto žiadnu relevantnú informáciu. Požiadavka je totiž na konektor s rozostupom 3,8mm, nie 5mm. Zároveň nemajú byť medzi kotaktami medzery. Takže odporúčam všetkým menej písať a viacej čítať s porozumením. :!:
martinkopp

#29 Příspěvek od martinkopp »

Pokud sem tazatel nedá fotku ze které je něco poznat, těžko mu někdo poradí.
Bude to 100% Čína, tyhle pochybné firmičky jako papouch to tak běžně dělají. Vyberou nějakou exotiku a pak kasírují na pitomých konektorech stovky procent. Na to aby si zadali výrobu nikdo z nich v žádném případě nemá, takže hledej.
https://www.lcsc.com/category/808.html
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“