Fleky na displeji
Moderátor: Moderátoři
Fleky na displeji
Zaujímavý na "rôzne FĽAKY" bol celkový vývoj zobrazovačov od machúľ na ČB CRT až po dnešok... vždy sa tam niečo nájde, čo nefunguje korektne
Mám v regáli nejaký - po tých rokoch možno ešte aj funkčný FujNaj 3 combo... (CRT - VHF-UHF-TV/...zobrazovač pre DVD player a VHS v jednom). Pamätám, že keď som ho pár dní nevypol hlavným vypínačom (len do STBY diaľkáčom, tak obraz sa tváril, ako prívrženec dnešnej sekcie LGBTI... hral všetkými dúhovými farbami
Mne by v podstate stačil na bežné pozeranie "monitor" - bez žiadných "úžasných" fičurín, ktoré dnešné TV placky dokážu... to sa dá aj ináč - keď je potreba aj bez toho úžasného TV, ktorému zachvíľu treba niečo kompenzovať (aktualizáciou FW..).
Romerovo pri sledovaní asi tak - aby, hlava "herca" pri bežnom sledovaní (nie detail) nebola väčšia ako "TÁ moja" na patričnú vzdialenosť... To sa mi zdá prirodzené.. Načo máš mať obrovské "delo" s obrovskou rozlišovacou schopnosťou, keď to síce UHD kamera možno zachytí, ale obyčajné oko nie... a nejaký procesor to tam "dopočítava" - aby si mal "hlbší" zážitok ... to už nie je ľudskému zraku prirodzené.. a vyzerá to podľa mňa skôr komicky..
Ale to je môj názor... vy sa svojím vysporiadajte...