Nové TV (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Nové TV (přesunuto)
Díky za info.
- jardafiala
Presne tak... všetko "zaujímavé" bolo už natočené v oveľa nižššom rozlíšení, ako poskytujú provajderi - výnimku tvorí len chabé percento produkcie (vačšinou draho platené) . a na ten súčasný brak so spravodajských kanálov "super HD kvality - je škoda peňazí...jardafiala píše:Vzhledem k vysílaným programům bych řekl, že je to úplně jedno.
Treba si nechať na predajni pustiť rovnaký program z rovnakého "zdroja" a rozhodnúť sa, ktorou technológiou sa dáš ... Oko je v podstate "hlúpi" orgán.. vie sa nechať ovplyvniť snímkami 25+ Hz/s (vníma ich ako plynulý obraz)
Ale skús použiť UCHO ! Aj pre slepého sa stáva dôležitejším/významnejším sluch , ako jeho zrak...Teda pokiaľ netrpíš poruchou či chorobou sluchu...
Aby si potom nemrnčal, že TV s neviem akou špičkovivou technológiu obrazu sa nedá počúvať a budeš riešiť dodatočné ozvučenie v takmer cene toho "super" panelu !! U mňa hrá zvukový doprovod prím... na rozmachlený obraz (daný technológiou snímania) sa viem pozrieť... ale z_kur_vený zvuk mi vadí viac...
https://1gr.cz/fotky/pes/16/032/pnesd/W ... levize.jpg
Nie som fanatik do futbalu/hokeju, ani na kolektívne pozeranie čohokoľvek ..To ma prešlo už v bájnej dobe "luksusných" videí - aj keď je kumbál "dosť" veľký...HF_Tech píše:J... za necelé 4 průměrné důchody si pořídím Laserovou TV od Hisense nebo Epsonu.
Jenom se nejdřív ujistím, že na to mám v kumbálu dost místa.
Aj doteraz bol TV vypnutý... lebo sme sa rodina zase konečne zišli vo "väčšom" počte, čo má pre mňa inú hodnotu, ako sledovať loptu/puk či rozprávku po obrovskej ploche a kmitať hlavou... lebo oči už už ten uhol nestíhajú... Kto má "chtíč a peniaze", nech si talé kúpi..a s + draho zaplanenými fičurinami ... Mne ..ani rodine to nechýba... Dnešné popoludnie bolo super... aj bez TV !!! na podmaze hrali obľúbené melódie .. a mali sme sa FAJN!
A proč se s tím tady chlubíš? Nikdo se tě na to neptal. Raději si už sežeň chlapa, ať nejsi na Vánoce tak sám.DedVseved píše:Za sebe můžu napsat, že sleduji převážně remuxované BD disky a streamy ve 2160p s bitratem nad 25 mbps a OLED TV je pro mě ideální zobrazovadlo.
Aha, už mi to došlo. Ty budeš asi jediný, co to tak má.