Katastr nemovitostí - přístup od 1.1.2026 - změna ?
Moderátor: Moderátoři
Katastr nemovitostí - přístup od 1.1.2026 - změna ?
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Když to na mne vybaflo s identitou občana, zkusil jsem si ji založit, ale zamotal jsem se do toho a nevím jak dál.
Tak jsem napsal na podpora@mojeid.cz dotaz jak smazat všechno co jsem tam na sebe vykecal a začít znovu, uvidíme co mi odpovědí.
Digitalizace je dobrý sluha ale zlý pán.
Internet banking nemám a nepotřebuji, mobil mám jen obyčejný tlačítkový, pokud k tomu nebudu donucený brutálním násilím smartfoun si pořizovat nebudu.
Ja by som bol veľmi rád, ak by som sa hoc aj za 60 eur vedel dostať k pôvodným záznamom o zdedených pozemkoch. Ale nejakí šmejdi držia geodetický archív v súkromnej budove a nevie sa k tým záznamom dostať ani pracovník geodezie, ani polícia, ani najvyšší súd. A asi to nebude náhoda, že tento stav znemožnuje vyšetriť podvody pozemkovej mafie na čele so zločincom Kiskom.rampage píše:...u nás spoplatňujú aj elektronické výpisy. Zámienka: džidipiár a AI scrapery. Realita: neschopný bolševik to nechal zasrať ransomwarom a po dlhom výpadku to vyriešime taxou 6 EUR za výpis.