Já vím, že tak někdy můžu působit. Mě jenom trochu vadí, že se tu několik (možná desítek) let budu muset dívat na akorát vypnuté televize. A, ikdyž tu část Rádce televizního opraváře k anténám jsem chápal (dále jsem zatím nečetl), myslím si, že bych ten zbytek ani zatím neměl šanci pochopit. Ani ty jednoduché obvody moc nechápu no.sis2 píše:Technický problém, na který nedostanu z googlu, z trubky anebo z nějakého fóra jasnou a stručnou odpověď do dvou minut, už mě dál nezajímá, protože nemá řešení, je to ztráta času, čeká spousta jiných věcí... přece nebudu mařit čas předpotopníma knížkama nebo nějakýma pokusama, já chci vyřešit jen tuhle věc! A hned! Vaše varování, omezování, nějaká moudra, ohánění se praxí a zkušenosti si strčte někam, na to se vás nikdo neptá...!
A když to teda tady nikdo neumí, tak si někoho (schopnějšího) najmu, nebo si to někde koupím (nejlépe zas jen na pár kliknutí).
Ohledně pokusů, to jsem psal v tom mém dotazu ohledně B58, stavět různě zkouším, postavil jsem pískadlo (a taky mám ještě stavebnici mez elektronik 2, tam taky něco občas zapojuju, ale částečně jsem to už vybrakoval (teď zrovna mi chybí odpor který jsem použil do toho pískadla)). Jsem akorát dost netrpělivý.