Divné zvuky z myčky Bosch SMS53M92EU

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hape
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hape »

p32 píše:
Hape píše:Já mám na archivy asociovaný WinRAR a ten mi při otevírání píše, že má archiv neznámý formát nebo je poškozený.
Je to jen problém asociace souborů z internetu v prohlížeči s programy, v kterých se to má spouštět. Možná by stačilo to v tom WinRAR zrušit a nechat možnost výběru volby spuštění dle vybraného programu.
Jak jsem připsal výše, ani 7z mi ten ZIP nerozbalí. WinRAR mi zatím snad vše rozbalil a mám placenou licenci, tak jej při používáni preferuji.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Asi jsem to prostě blbě napsal, takže ve zkratce. Ten soubor není archív ZIP, ale zvukový soubor v MP3.
Hape
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hape »

Jo táák, tak je to. Soubor má špatnou příponu. Bylo by vhodné, když někdo něco takového udělá, aby to v příspěvku nebo v popisu přílohy pokud možno nějak výrazně uvedl!
Takže po přepsání .zip na .mp3 mi to už jde přehrát a to bublání mi nepřijde tak bouřlivé, jako v naší myčce.
p32

#19 Příspěvek od p32 »

Jasně, je to tak. Mělo to být podrobně popsáno. ZIP proto, že MP3 není mezi povolenými koncovkami. :lol:
hafca

#20 Příspěvek od hafca »

Omlouvám se, že jsem to tam nenapsal. Nenapsal proto, že při náhledu mi to šlo rovnou přehrát a nenapadlo mi, že by to mohlo u někoho nefungovat.
Poučení pro příště. :oops:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Hape
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hape »

p32 píše:...MP3 není mezi povolenými koncovkami. :lol:
V tom případě, by podle mně, bylo čistší a bezproblémovější řešení, fórem nepodporovaný typ souboru do toho archivu opravdu vložit, klidně bez komprese.

Pro zajímavost jsem to také zkusil z mobilu, jak píše hafca a ten se to také pokusil rozbalit a ne přehrát. Rozbalit se mu to samozřejmě nepodařilo a napsal nějakou hlášku o poškozeném archivu. Mobil mám Sony s Androidem 15 a nevybavuju si, že bych tam kdy nastavoval nějakou asociaci programu k otevírání archivů.
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Hape píše:
p32 píše:...MP3 není mezi povolenými koncovkami. :lol:
V tom případě, by podle mně, bylo čistší a bezproblémovější řešení, fórem nepodporovaný typ souboru do toho archivu opravdu vložit, klidně bez komprese.
Nikdo ti nebrání, můžeš to udělat. :lol:
Hape
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Hape »

Až budu někdy potřebovat takový soubor s nepovolenou příponou vložit, tak to samozřejmě udělám. Ale třeba do té doby už bude konečně v provozu nová připravená EB, ve které snad nebude omezeno vkládání zvukových souborů a nebude potřeba omezení takto obcházet.
hafca

#24 Příspěvek od hafca »

Myčka nejspíš dosloužila, zůstala plná vody. Místo vyčerpání vyrazí chránič.
Je otázka, jestli je to čerpadlo nebo to, co ho spíná. Co vím, tak ve dveřích je nějaká elektronika, ale jestli je to komplet nebo je ještě někde další silová část, to nevím.
Věděl by někdo co dál, kam se podívat? Čerpadlo stojí cca 1000,-Kč, to bych ještě dal.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
rnbw

#25 Příspěvek od rnbw »

Zacal by som meranim izolacneho odporu cerpadla.
Spina ho pravdepodobne triak, tam chybu nehladaj. To by bud cerpadlo neslo vobec alebo islo stale.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“