Jak jsem připsal výše, ani 7z mi ten ZIP nerozbalí. WinRAR mi zatím snad vše rozbalil a mám placenou licenci, tak jej při používáni preferuji.p32 píše:Je to jen problém asociace souborů z internetu v prohlížeči s programy, v kterých se to má spouštět. Možná by stačilo to v tom WinRAR zrušit a nechat možnost výběru volby spuštění dle vybraného programu.Hape píše:Já mám na archivy asociovaný WinRAR a ten mi při otevírání píše, že má archiv neznámý formát nebo je poškozený.
Divné zvuky z myčky Bosch SMS53M92EU
Moderátor: Moderátoři
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě, by podle mně, bylo čistší a bezproblémovější řešení, fórem nepodporovaný typ souboru do toho archivu opravdu vložit, klidně bez komprese.p32 píše:...MP3 není mezi povolenými koncovkami.
Pro zajímavost jsem to také zkusil z mobilu, jak píše hafca a ten se to také pokusil rozbalit a ne přehrát. Rozbalit se mu to samozřejmě nepodařilo a napsal nějakou hlášku o poškozeném archivu. Mobil mám Sony s Androidem 15 a nevybavuju si, že bych tam kdy nastavoval nějakou asociaci programu k otevírání archivů.
Je otázka, jestli je to čerpadlo nebo to, co ho spíná. Co vím, tak ve dveřích je nějaká elektronika, ale jestli je to komplet nebo je ještě někde další silová část, to nevím.
Věděl by někdo co dál, kam se podívat? Čerpadlo stojí cca 1000,-Kč, to bych ještě dal.