Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
DukeNuke

#811 Příspěvek od DukeNuke »

No, jestli máš pravdu, a to, kde leží Grónsko musí vysvětlovat premiér (ač základnmí školu mají za sebou všichni), pak jsme na tom opravdu špatně.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#812 Příspěvek od Hubert_79 »

Smiř se s tím, že cokoli Bureš činí, dobře činí.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
p32

#813 Příspěvek od p32 »

DukeNuke píše:... to, kde leží Grónsko musí vysvětlovat premiér ...
Asi nemusí, ale nikdo jiný asi neměl tu odvahu to těmto chytrákům vysvětlit. Celkově mi to připadá jen jako posměch kvůli tomu, že za blbý globus zaplatil 15 tisíc. Ne, nebyl to blbý globus, ale dost kvalitní, což národu "škodovkářů" v případě kvalitnějšího např. Mercedesa prostě nevysvětlíš.
A postup byl nejspíše takový, že neběhal někde po nákupech po městě, ale nechal si ho prostě koupit a rovnou pořádný, aby mu někdo nevyčítal, že na něho nemá, ale lidská závist pracuje i tak. Že na to má, snad nemusí vysvětlovat ani Špidla.
Mám dojem, že se nesnažil vysvětloval, kde to Grónsko je, ale spíše to, jak je velké a jak je informace o něm na plošné mapě zkreslená.
Ano, jsme na tom špatně. Jsme národ dementů, co někomu závidí hračku za 15 tisíc a přitom nechápeme o co v té věci Grónska vlastně jde. Prostě dost ubohé.
p32

#814 Příspěvek od p32 »

Hubert_79 píše:Smiř se s tím, že cokoli Bureš činí, dobře činí.
Ne, to se pleteš. Jestli myslíš Babiše, tak ten mi je ukradený stejně jak Nutelák.
Tady jde o Grónsko i o Venezuelu, kde je nám to ukradené, protože nebyl dán rozkaz k problému diskutovat jak u Ukrajiny. Zajímavé na tom šíření demokracie je to, že v případě tohoto získávání nerostného bohatsví z jiných zemí je obhajoba šíření demokraci vždy s tichým souhlasem demokratů.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#815 Příspěvek od Hubert_79 »

p32 píše:Jestli myslíš Babiše, tak ten mi je ukradený stejně jak Nutelák.
Ale není. Jinak bys kvůli blbému globusu nepsal litanie skoro jako Třebovák.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
kejki

#816 Příspěvek od kejki »

Na království map koupíš kombinaci fyzikální-politická za mnohem míň, no ale chybí ta historka o kvalitní ruční práci. Na nalezení Grónska stačí globus z Action za 100,-.
martinkopp

#817 Příspěvek od martinkopp »

Záhada babišova globusu za 15k objasněna :-)
https://www.kralovstvimap.cz/barovy-globus-bacco-50-cm/
p32

#818 Příspěvek od p32 »

Ten bych bral taky, ale bez toho Babiše. :lol:
Obrázek
xsc

#819 Příspěvek od xsc »

p32 píše: Tady jde o Grónsko i o Venezuelu, kde je nám to ukradené, protože nebyl dán rozkaz k problému diskutovat jak u Ukrajiny.
Tobě někdo dává rozkazy? Spíš zas jen blbě blábolíš...
p32

#820 Příspěvek od p32 »

Jojo, potrefená husa zakejhala. :lol: :lol: :lol:
Dekker

#821 Příspěvek od Dekker »

bohužel už to nemohu nejít, ale na YT bylo video ohledně toho jak trumpeta frflá kvůli grónsku, že nechce aby čína nebo rusko byly jeho sousedi a přitom rusko je už dávno soused USA :D
martinkopp

#822 Příspěvek od martinkopp »

Hledat to není potřeba, podobně duchaplný je prakticky jakýkoliv jeho výplod.
samec

#823 Příspěvek od samec »

Dekker píše:...trumpeta frflá kvůli grónsku, že nechce aby čína nebo rusko byly jeho sousedi a přitom rusko je už dávno soused USA :D
Ale toto by Trump Vedel vyriešiť veľmi jednoducho, vrátením Aliašky Rusku. Tým by Rusko prestalo byť susedom USA. :wink:
Kremik

#824 Příspěvek od Kremik »

Byl jsem zavlečen do obchodu, kam chodím jen když už fakt musím. Vykoukly tam na mě tyhle stojany. To nikomu nevadí?
Mi ne, obecně nezastávám názor, že pokud nějaký krypl použije tvar nebo gesto k něčemu špatnému, že už by to tím pádem automaticky bylo jednou provždy zavrženo pro všechny následující generace až do konce existence Vesmíru.
Ale v dnešní pofiderné době mě ten tvar stojanu opravdu překvapil.
Přílohy
IMG_20260127_133139.jpg
IMG_20260127_133139.jpg
Hill
Administrátor

#825 Příspěvek od Hill »

Asi je dovezli z Indie, tam to je vážený symbol.
Původ: Sanskrtské slovo svastika znamená „přinášející štěstí“ nebo „dobrý“ (su - dobrý, asti - být).
Symbolika: Pravotočivá svastika (ve směru hodinových ručiček) často reprezentuje boha Višnua, slunce a pohyb slunce po obloze. Levotočivá varianta (někdy nazývaná sauvastika) je spojována s tantrickými aspekty nebo bohyní Kálí.
Použití: Je to jeden ze 108 symbolů boha Višnua a je klíčová při rituálech (púdža). Objevuje se na pozvánkách, při oslavách (např. Díválí) a na začátku účetních knih pro štěstí.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“