Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Asi nemusí, ale nikdo jiný asi neměl tu odvahu to těmto chytrákům vysvětlit. Celkově mi to připadá jen jako posměch kvůli tomu, že za blbý globus zaplatil 15 tisíc. Ne, nebyl to blbý globus, ale dost kvalitní, což národu "škodovkářů" v případě kvalitnějšího např. Mercedesa prostě nevysvětlíš.DukeNuke píše:... to, kde leží Grónsko musí vysvětlovat premiér ...
A postup byl nejspíše takový, že neběhal někde po nákupech po městě, ale nechal si ho prostě koupit a rovnou pořádný, aby mu někdo nevyčítal, že na něho nemá, ale lidská závist pracuje i tak. Že na to má, snad nemusí vysvětlovat ani Špidla.
Mám dojem, že se nesnažil vysvětloval, kde to Grónsko je, ale spíše to, jak je velké a jak je informace o něm na plošné mapě zkreslená.
Ano, jsme na tom špatně. Jsme národ dementů, co někomu závidí hračku za 15 tisíc a přitom nechápeme o co v té věci Grónska vlastně jde. Prostě dost ubohé.
Ne, to se pleteš. Jestli myslíš Babiše, tak ten mi je ukradený stejně jak Nutelák.Hubert_79 píše:Smiř se s tím, že cokoli Bureš činí, dobře činí.
Tady jde o Grónsko i o Venezuelu, kde je nám to ukradené, protože nebyl dán rozkaz k problému diskutovat jak u Ukrajiny. Zajímavé na tom šíření demokracie je to, že v případě tohoto získávání nerostného bohatsví z jiných zemí je obhajoba šíření demokraci vždy s tichým souhlasem demokratů.
- martinkopp
- martinkopp
Mi ne, obecně nezastávám názor, že pokud nějaký krypl použije tvar nebo gesto k něčemu špatnému, že už by to tím pádem automaticky bylo jednou provždy zavrženo pro všechny následující generace až do konce existence Vesmíru.
Ale v dnešní pofiderné době mě ten tvar stojanu opravdu překvapil.
Původ: Sanskrtské slovo svastika znamená „přinášející štěstí“ nebo „dobrý“ (su - dobrý, asti - být).
Symbolika: Pravotočivá svastika (ve směru hodinových ručiček) často reprezentuje boha Višnua, slunce a pohyb slunce po obloze. Levotočivá varianta (někdy nazývaná sauvastika) je spojována s tantrickými aspekty nebo bohyní Kálí.
Použití: Je to jeden ze 108 symbolů boha Višnua a je klíčová při rituálech (púdža). Objevuje se na pozvánkách, při oslavách (např. Díválí) a na začátku účetních knih pro štěstí.