Já to mám tak, že mi ty reklamy vůbec nevadí. V TV je to vysílání dost divné a ty reklamy to tak nějak zkulturňují. MHD taky jezdím často, minulý týden jsem jel autobusem asi po dvaceti letech.
Jinak mi stačí YT a Netflix, na zprávy máme sousedky.
Moderátor: Moderátoři
PotPalo píše:reklama samotná žiadny zisk neprodukuje (...) tvrdenie je tak trochu na hlavu (...) nekupujem to čo je v reklamách, produkujem im vari zisk? Nie
Já zase roky financuju hosting umírající Repromanie (která mi nepatří). Opravuju známým zadarmo přístroje, kolegům bastlířům rozdávám věci, které bych jinak mohl zpeněžit. Jak to ale kuwa souvisí s Primou a reklamami? Jestli opravdu srovnáváš neziskové komunitní hobby fórum a komerční televizi, jsi totálně mimo. Mysli si o tom co chceš.Kremik píše:ransom > Dobrá, tak jinak. Kdyby se EB chovala jako ta zmíněná stanice, nejen že by jsi na ni nechodil, ale už vůbec by jsi za ni neplatil. Ale protože EB se tak nechová, na její provoz jsem nějaké lováčky poslal (když to ještě šlo). A to i když jsem tím nezískal žádnou výhodu navíc. Jestli ani teď to nepochopíš, nemá cenu tohle téma dále rozvádět.