Ta zku*vená reklama

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
p32

#91 Příspěvek od p32 »

Koukám, že se tu rozvinula kvalitní diskuse o hovnu. :lol:
Já to mám tak, že mi ty reklamy vůbec nevadí. V TV je to vysílání dost divné a ty reklamy to tak nějak zkulturňují. MHD taky jezdím často, minulý týden jsem jel autobusem asi po dvaceti letech. :lol:
Jinak mi stačí YT a Netflix, na zprávy máme sousedky.
ransom

#92 Příspěvek od ransom »

Rampage: To co děláš je v naprostém pořádku. Za jediné podmínky: Že nikdy nenazveš zlodějem nikoho, kdo chce za služby platit. Ani žádného podnikatele, úředníka nebo politika. Pokud tomu tak je, tvůj přístup schvaluju bez výhrad.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Kremik

#93 Příspěvek od Kremik »

ransom > Dobrá, tak jinak. Kdyby se EB chovala jako ta zmíněná stanice, nejen že by jsi na ni nechodil, ale už vůbec by jsi za ni neplatil. Ale protože EB se tak nechová, na její provoz jsem nějaké lováčky poslal (když to ještě šlo). A to i když jsem tím nezískal žádnou výhodu navíc. Jestli ani teď to nepochopíš, nemá cenu tohle téma dále rozvádět.
houmr

#94 Příspěvek od houmr »

Mně reklamy nevaděj, chápu jejich smysl. Jestli chci koukat zadarmo, někdo to zaplatit musí. Co mi ale vadí, jsou ty nekonečné upoutávky a natahování. Vrchol idiocie je na TV Joj upoutávka na seriál, v reklamním bloku běžícím právě v onom seriálu. Nebo na ČT ty několikaminutové "příprcky" StarDance, Pečení, Magnesia Litera apod. před hlavním programovým časem.
PotPalo

#95 Příspěvek od PotPalo »

Niekomu stále nedochádza, že či sa už na reklamu pozerá alebo nie, reklama samotná žiadny zisk neprodukuje, pokiaľ sa cieľová osoba nenechá reklamou ovplyvniť a nekúpi si daný výrobok. Takže tvrdenie že keď nepozerám reklamy robím niekomu stratu je tak trochu na hlavu. Keď reklamy pozerám a schválne nekupujem to čo je v reklamách, produkujem im vari zisk? Nie.

A vôbec tento zlodejský systém ktorý je verejne propagovaný je vrcholne nechutný. Naplánujem si okradnúť 200 ľudí a zarobiť 5000€. Pokiaľ sa budú ľudia brániť a okradnúť sa nechá iba 50 ľudí, tí ostatní mi urobili škodu, pripravili ma o zisk? Takto to zvyčajne štát a médiá prezentujú. Výpadok zisku, lebo ľudia sa nenechali okradnúť, alebo im už nebolo čo ukradnúť. Toto je fakt nechutné.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od forbidden »

Já tuhle debatu nějak nechápu, sledování TV je dobrovolný, není to potřeba k životu, není to dokonce ani nijak užitečný. Pokud se najde dost lidí, co čumí na klasickou TV a nevadí jim reklamy, budou existovat. Mě ani nenapadne na to čučet. Když chci vidět nějaký film/seriál, tak mám několik legálních, nebo pololegálních možností. Ale chci vidět jen to dílo, ne reklamy a chci ho vidět kdy si sám zvolím. Prostě mám možnost volby.
Před mnoha lety jsem kvůli tomu přestal chodit do kina, vstupenka za pár stovek a minimálně deset minut před filmem reklamy. Nasrat.
rampage

#97 Příspěvek od rampage »

PotPalo píše:reklama samotná žiadny zisk neprodukuje (...) tvrdenie je tak trochu na hlavu (...) nekupujem to čo je v reklamách, produkujem im vari zisk? Nie
:D

Ako prevádzkovateľ média - webovej stránky, televízneho kanálu, rádia - si určím podmienky a cenu inzercie, kedy bude reklama vysielaná/zobrazovaná, ako dlho, v akom čase a v akom časovom slote, príp. pri akom dopyte. No a tým, že si u mňa inzerent reklamu objedná - mám zisk HNEĎ. A nie malý.
Keby zase tí inzerenti zisk z ICH reklám nemali, to znamená že by sa ich výrobky alebo služby nepredávali (viac než pred inzerovaním), tak by si ten časový priestor predsa nekupovali. Alebo šli inde. Si myslíš, že to robia pre srandu králikov? To že si ty niečo nekúpiš nič neznamená. Kúpi milión ďalších. To je pointa, osloviť debi​linou čo najviac debi​lov.
Čo si myslíš, prečo sa ide po adblockeroch? Ak ako inzerent vidím, že moje investované peniaze idú do reklamnej platformy ktorá nerieši, že sa dá z pozície cieľovky obmedzovať, tak pôjdem inde - kde za moje peniaze bude väčší dosah.

Veď to sú úplné základy, preboha.
Naposledy upravil(a) rampage dne 24 úno 2026, 16:48, celkem upraveno 1 x.
p32

#98 Příspěvek od p32 »

Ano, už tu chybí jen reklama na opice typu rampage ze Slovenska. Zatím dávají jen tu o banánech pro tyto opice, které mají při své připosranosti strach napsat místo svého výskytu, odkudy trollují. :lol:
Ani se nedivím, že to kulturní přirovnání reklamy k programovému obsahu v televizi nechápeš při své demenci. Jestli je pro tebe tento programový obsah v televizi vrcholem tvé inteligence, tak si to užij. Normálním lidem reklama nevadí a nikdo je nenutí se na to koukat. :roll:
rampage

#99 Příspěvek od rampage »

​​​​​​​​​​
Naposledy upravil(a) rampage dne 24 úno 2026, 16:48, celkem upraveno 1 x.
p32

#100 Příspěvek od p32 »

rampage píše:Hromadnou dopravou, ak ju už musím využiť, chodím niekedy načierno ...
Díky za upozornění, doteď jsem nevěděl, že v Košicích mají hromadnou dopravu. A na co ji ty používáš? :lol:
rampage

#101 Příspěvek od rampage »

​​​​​​​​​​
Naposledy upravil(a) rampage dne 24 úno 2026, 16:49, celkem upraveno 1 x.
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Mikras »

Poctivec chce vidět film, tak jde do obchodu, tam si za peníze koupí DVD, doma ho dá do přehrávače, zapne a musí si v několika jazycích přečíst, že kopírování a veřejná produkce je zakázána pod hrozbou trestu, pak shlédne deset minut reklam, které nejde přeskočit, několik upoutávek na jiné tituly nakladatelství, které toto DVD vydalo, potom se mu objeví nabídka na shlédnutí filmu, nebo nějakých bonusových materiálů, tak zvolí film a kouká.

Pirát chce vidět film, tak si ho najde na torrentech, stáhne do počítače, spustí a kouká.
Jenyk

#103 Příspěvek od Jenyk »

Platím za konektivitu, za obsah, i za set-top box. To prasáctví Primy s reklamami je stejně, jako když dáte auto do servisu, zaplatíte opravu a když přijdete k autu, nemá volant a servisák vám řekne, že vám ho prodá zpátky. Není to nic jiného, než sprosté vyděračství. Kdo na to přistupuje, jeho problém. Nepojedu už do toho servisu a vyhnu se i Primě.

Mimochodem, podle dat o sledovanosti za loňský rok Nova stoupá, Prima klesá. Jen tak dál, hoši a děvčata

https://www.mediaguru.cz/ct-v-roce-2025 ... ostla-nova
ransom

#104 Příspěvek od ransom »

Kremik píše:ransom > Dobrá, tak jinak. Kdyby se EB chovala jako ta zmíněná stanice, nejen že by jsi na ni nechodil, ale už vůbec by jsi za ni neplatil. Ale protože EB se tak nechová, na její provoz jsem nějaké lováčky poslal (když to ještě šlo). A to i když jsem tím nezískal žádnou výhodu navíc. Jestli ani teď to nepochopíš, nemá cenu tohle téma dále rozvádět.
Já zase roky financuju hosting umírající Repromanie (která mi nepatří). Opravuju známým zadarmo přístroje, kolegům bastlířům rozdávám věci, které bych jinak mohl zpeněžit. Jak to ale kuwa souvisí s Primou a reklamami? Jestli opravdu srovnáváš neziskové komunitní hobby fórum a komerční televizi, jsi totálně mimo. Mysli si o tom co chceš.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
TAKJAN

#105 Příspěvek od TAKJAN »

Neuvěřitelný.
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“