Katastr nemovitostí - přístup od 1.1.2026 - změna ?
Moderátor: Moderátoři
Zřejmě tu Identitu Občana neuděluje jen jedna instituce, návody jak ji získat jsou "každý pes jiná ves" a prase aby se v tom vyznalo.
Takhle jsem kontroloval inventuru firemních nemovitostí o víkendu doma ze svého počítadla s Win10 (a ty puzzle mi taky každou chvíli spadly na timeout), protože na služebním se upgrade na desítky opakovaně nepodařilo dokončit, až to ajťáci vzdali, že ho stejně mám jen na dožití... A svou identitu dávat k dispozici úřadům, když to je pro potřeby firmy, nehodlám.
Ještě drobnost: takový Techem taky změnil stránky i s adresou, a to už od dubna. Pominu-li, že jen v jediném nastavení jsou jakž takž čitelné texty, ale, než se dostanu k přepnutí zobrazení, musím se pročíst těmi nečitelnými na šíleně členitém pozadí, zase se vrátili ke srovnávacím grafům, které mi moc zajímavého neřeknou, ačkoli na starých stránkách to opravili, a poslední dva tři roky byly jasné, přehledné, a nemusely se ručně přepočítávat podle obytné plochy bytu. Prostě ty stránky dělal mamlas.
Ale to je tu OT a je otázka, jestli by se něco napravilo samostatným vláknem zrovna tady.
Tak pardon.
Lze používat např. SupermiumPortable.Hill píše:Tak si dáš prohlížeč zaktualizovat a zjistíš, že pro Win7 a starší už žádná novější verze neexistuje...
Ale jinak tu "kapču" vymyslel fakt-idiot.
Kdybych to potřeboval pro sebe, tak prosím, ale za firmu?bu2520 píše:Když se přihlásíš identitou...
Kromě toho takové realitky, co z katastru sosají data, mají placený přístup a nikdo je s nějakou kapčou neotravuje. Ani, kdyby si na to nasadily roboty.
Odnese to vždycky ten, kdo se potřebuje podívat jednou za rok, nebo ani tak často ne.