Nabíjanie Motorola
Moderátor: Moderátoři
Nabíjanie Motorola
- pocitujlasku
Polovička má doma u tej spomínanej Xiaomi Redmi Note 9 Pro nabíjačku a káblik USB-C.
Chce aj do práce nabíjačku a káblik. Otázka s akým výstupom tú nabíjačku kúpiť, či zasa pre kábel USB-C, alebo pre C-C.
Čo poradíte? Sú viac výhody C-C káblu, alebo USB-C ? (to turbo nabíjanie by ťahúňom byť nemuselo)
- pocitujlasku
Já mám nabíječku ze sítě, kde je kabel USB-A na USB-C a jede to rychle a větším výkonem. Zvládá to nabíječka i telefon a kabel na to nemá žádný vliv.
Přesně řečeno, omezení na propojení USB A-C žádná neexistují, jen u tvé nabíječky nejsou dané podmínky.
- Artaban001
A případné vyšší napětí shodíš nastavitelným DC/DC zdrojem s voltmetrem.
Tak se dívám na Ali, pěkně to podrahlo, já ty moduly kupoval tak do 50tikačky, teď 150. Že by již 3éčka?
R..
Třeba https://www.laskakit.cz/user/related_files/ch224ds1.pdf
Zostáva len tú záložnú nabíjačku s káblom pre ten Xiaomi. Zrejme radšej už kombi výstupov A aj C, keby niečo.. Po zoradení od najlacnejšieho je taká kombi v poradí prvá táto, kábel som vybral tento (na obr. vidno, že neobsahuje len vodiče..). Prosím o posúdenie, či je to vhodné, tiež aj pre rýchle nabíjanie, atď. Alebo radšej nabíjačku inú, či spoľahlivejšej značky inde?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!