Včerejší nálezy
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Autorádio Tesla Ozvěna pro RTO má v tom bloku s rotačním měničem umístěný i koncový stupeň, takže samotný měnič by ti byl stejně platný jak mrtvému zimník. Autorádia pro osobáky to většinou měla podobně.Celeron píše:Nejspíš autoveteránisti. Ten rotační měnič se osazoval taky do některých aut který měly elektronkový rádia. Určitě jsem ho viděl ve starým autobusu RTO.
Nejsem si jistý, jestli ten zdroj ke K13 v Třešti máme.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Kontaktní telefon na webu je na šéfa muzea.
Kanibalizovat to je špatně. Nejdřív to nabídni na bazoši jako celek za cenu součtu odhadu dílů. Ušetříš čas a práci.
Jo, já to viděl v zájezdovým LUXu. Bylo to v panelu podobným řidičově palubovce před pravým předním průvodcovským sedadlem. Můžu se příležitostně zeptat toho bývalýho garážmistra jestli se to dávalo do všech LUXů. Linkový a městský to asi neměly, nebo jsem to v žádným neviděl. Když jsem po škole začínal v ČSAD početce, tak už RTO pomalu končily, až na jednu, co se vrátila z generálky.Lukas-Peca píše:Tak snad leda na zájezdech kvůli mikrofonu pro průvodce.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
Díky za informaci. Podle fotek je to přesně ono.Pavel1953 píše:Jedná se o zdroj k radiostanici RM-31.
P.
Určitě, dám to asi na to AUKRO, jen co se k tomu dostanu. Ale bude to jen s vlastním odvozem, má to tuším kolem 20ti kilo, to posílat nikam nebudu. Ono tam toho bylo asi i víc dílů, zajdu tam, jestli to tam ještě je.zdenoeddie píše: Chcem sa spytat ten prvy pristroj bude na predaj?