Aktuálně mikropájky na trhu
Moderátor: Moderátoři
Byl jsem u kámoše si zkusit Quick TS11. Je to taky hrotovej přímotop, 90W, ESD, uspávačka, 3300,- Hroty celkem za hubičku, 180,-
Pájí se s tím výborně, hlavně dlátkama šířky 0,8-1,2 mm. Kámoš skoro špičky nepoužívá a hrot D1,2 mu drží v práci už rok každej pracovní den cca 6 hodin. Ale ta uspávačka to hodně zkrátí. A mám od něj doporučení, nikdy nepoužívat vlhkou houbičku ale jen mosazný špóny.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Co je špatného na houbíčce? Samozřejmě to musí být přírodní houba, ne nějaký molitanCeleron píše:... A mám od něj doporučení, nikdy nepoužívat vlhkou houbičku ale jen mosazný špóny.
- martinkopp
Musím si to potom dávat na předehřev.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- martinkopp
To je neuvěřitelný, už několik měsíců občas vybírám něco novýho s přímotopnejma hrotama a vždy se najde něco, co je problém. Nojo, ale na bastlení dávat 15-20 tisíc za značku se mě taky nechce.
- martinkopp
Po upgradu FW funguje opravdu pěkně a bez problémů. Mít možnost používat 2 pera zároveň je velice návykové
Po pravde mne mne udivilo, kolik lidi v tomto vlakne pouziva ty male odpajeci kleste. V praci s nimi mame Wellera (takze vykonu dostatek) ale je to jednoucelovy nastroj, ktery vetsinu casu zavazi na stole...
Zkousel jsem googlit JBC C245 a nachazi mi to hlavne hroty. Model stanice C245 se uz nevyrabi? Nebo je to jen oznaceni jejich provedeni pera?