Jsem nasraný na školství, že tam moje děti dřepí tak dlouho a pak se ještě musí biflovat doma. Je to zhovadilost, nemají čast na sport a podobné. Moje děti si musí vybírat mezi sportem a muzikou, jinak by školu nestíhali a to bohužel musí!Kremik píše:Tohle je strašná kravina. Nechápu, proč to lidi pořád opakují.DukeNuke píše:Narozdíl od všeobecného názoru nevidím na biflování nic špatného. Minimálně se tím cvičí mozek.
Opět zakládám koutek jazykový a vyjadřovací
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
A jediná správná odpověď zní - nabifloval jsem je. Protože žádná jiná metoda na to není. A wowowotom to je. A jak jste biflovali, abyste měli řidičák - a ještě za to platili
No a spousta znalostí přišla až s praxí, školou života. Výše školného klesala s tím, jak moc mi posloužilo něco z toho výše uvedeného.
Ty zkoušky na řidičák jsou na tom podobně, i když za vhodný příklad ke srovnání se základním vzděláním bych se zdráhal je použít: značky jsme potkávali daleko dřív, než řidičáky, takže "někde pod kůží" už zadřené jsou. A pak nastanou dvě situace:
- nacvičit si, jak se pod vlivem které značky chovat (respektovat / zvýšit pozornost / vzít na vědomí), prostě zařídit se podle toho, a
- neskočit na textové špeky, na nichž jsou založené testy.
Zákon je psaný šroubovaně jakýmsi divným závitem, místy do normálního jazyka má dost daleko - někdo si to přeloží do jazyka svého kmene a použije tu kouli, co má na krku, jiný se to nabifluje, testy nějak zvládne, rovnou část zapomene a ostatní v provozu dávejte víc bacha i za něj.
Někdo se pak vyjezdí dřív, někdo později, někdo zůstane nebezpečným sobě i ostatním celý život.
Není to úplně pravda, cizí jazyky jsem se nikdy nebifloval. Ano, nejsem v nich úplně hvězda, ale třeba ruštinu jsem se učil tak, že jsem byl hozený mezi rusy a učil jsem se jako mimino. To co jsem slyšel jsem použil. Ze začátku jsem si vypomáhal kapesním slovníkem.DukeNuke píše:A jediná správná odpověď zní - nabifloval jsem je. Protože žádná jiná metoda na to není. A wowowotom to je. A jak jste biflovali, abyste měli řidičák - a ještě za to platili
Jenomže aby ses mohl něco nabiflovat, musíš to rozpoznat - a značky jsou grafika, jsou vnímaný a rozlišovaný jiným centrem v mozku. Proto je nejde slučovat s biflováním psanýho textu, kterej má jinej princip rozpoznání, Ďukňuku. To by sis měl hlavně ty sám uvědomit dřív, než začneš někoho jmenovat kecalem - ale pro nás tím líp, vidíme přímo toho pravýho, na pentli si cintajícího žvanila.DukeNuke píše:... Já se ptal, jak jste se naučili značky, nikoli text, co znamenají. Stejně tak se můžu na bastlírně ptát, jak jste se naučili značky elektronických prvků.
A jediná správná odpověď zní - nabifloval jsem je. Protože žádná jiná metoda na to není. A wowowotom to je. A jak jste biflovali, abyste měli řidičák - a ještě za to platili
A kutilmile - nelituju tě
Omyl. Ty sám jsi nejlepším důkazem toho, jak se mýlíš. A to jsi ani biflovat nemusel. Kdyby sis aspoň jednou přečetl Staré řecké báje a pověsti, věděl bys.Cust píše:Chytrost nemá nic společného s tím, co se naučíš nazpaměť.DukeNuke píše:Třeba budou chytřejší, než ty a nenapíšou takovouto hovadinu...
@Duke, co se týče náboženství v různých koutech světa, tak mám myslím načteno o tolika, že ty jich nedokážeš ani napočítat. Jen za ty desítky let co se věnuji jiným věcem se informace vytratily/zamlžily. Nehodlám to teď biflovat.
Typický příklad - proč bych se to měl učit, když si to můžu kdykoli najít na gůglu. Stačí říct - tak mi to najdi. A je to vyřízené.
Jak jsem psal dřív - tohle už není moje věc. Nevadí-li vám, že národ hloupne, prosím. Ale je to škoda. Češi měli vždycky dobrou pověst.