Mizení spustitelných souborů ve win 8.1- VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
- maxijaroslav
Perličkou se dá nazvat tvoje věta:
"Přeinstalace systému není na pořadu dne (systém byl v zakoupeném nb a instalační média nebyla v příslušenství) a navíc by byla neskutečně zdlouhavá."
Ta vypovídá jen o tom, že nevíš nic o oddílech na NB a o možnosti jeho vrácení do továrního stavu, kterou je od výrobce vybaven. K přeinstalaci systému žádná média nepotřebuješ, NB je obsahuje. Čistá instalace systému zabere i hodně pomalému uživateli max. 1 hodinu na rozdíl od tohoto >1 měsíc trvajícího vlákna.
Dokud se nezačneš řídit radami, které jsi dostal (a že jich už bylo), problém nevyřešíš.
- maxijaroslav
Ale původní myšlenka byla asi taková, že určitě nejsem jediný, komu se něco takového stalo a tak jsem doufal, že se dozvím, co v takovém případě dotyčný udělal a s jakým výsledkem.
Výhodou je rychlost a zaručený úspěch.
Jinou cestou je "čekání na Godota" ve formě rady na odstranění systémové závady/viru, jako na nějakou zázračnou pilulku.
Už jsi alespoň zkusil Opravu systémových souborů?
A které jsou to programy, jejichž získání je nemožné?
V takýchto prípadoch sa robí kópia celého disku na iný disk a preinštalováva sa na ňom. Keby niečo nefungovalo ako má, dá sa z pôvodného disku vytiahnuť čo treba, prípadne sa úplne vrátiť k pôvodnému disku.
- maxijaroslav
- maxijaroslav
- maxijaroslav
- maxijaroslav
Celý program je umístěn v Program Files(x86) ve složce MSD_Soft včetně databáze (pokud jsi ji nepřemístil jinam). Stačí si tuto složku zálohovat a po obnově OS ji vrátit na původní místo nebo spouštět z nového umístění (program funguje jako portable). O registraci tím nepříjdeš, program je registrován ve složce (nikoliv v registrech).
Ověřil jsem to.
Krom toho - 1300 záznamů není zas až tak moc.
- maxijaroslav
1200 záznamů možná není až tak moc,ale psal jsem je vlastnoručně a zdá se mi to celkem hodně.
Zatím to probíhá tak, že při skoro každém zapnutí nb znova instaluji některé programy a jinak se celkem nic dalšího neděje...