Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5
Moderátor: Moderátoři
Mobile phone USB-C Adapter Universal IR Remote Control
https://www.aliexpress.com/item/1005008488908223.html
https://play.google.com/store/search?q= ... ote&c=apps
Alebo si kúp poriadny smartfón s IR vysielačom, napríklad Unihertz, nie tie hračkárske samsungy a huaveje.
Pak ale velí návrhářská slušnost, aby to bylo na tom rámečku viditelně namalované. Tak to mívaly mnohé Samsungy (monitory i placTV®). Tenhle stroj má ale rámečky výšky okolo 1cm, takže jedině blbdyzajnér by tam ta "tlačítka" cpal. Ne, žádná tam nejsou. Šup s ním do skladu!RayeR píše:Muzou to byt kapacitni - virtualni "tlacitka"...
Jeho plechový korpus je stejný, jako u mnohých jiných značek (a "značek"), z boku připomíná trychtýř. LEDpásky bývají na té zadní prrdeli a displej se demontuje směrem dopředu. A tlačítekprostých je dnes požehnaně! Úplně stejně to seká Vestel pod nakoupenými jmény dříve věhlasných značek (Bosch, Telefunken, Salora, JVC...). Ale i noname novoty (VIVAX - taky bez čudlíků). Ten Thomson o sobě na štítku tvrdí, že je Poland. Tomu bych i věřil, montovaly se tam už v době CRTček.
Přivezl jsem si ještě "Philips" (typ si nepamatuju) a ten má na zadním plastu joystick. Ovšem nabízí jen funkce "vypnutí", hlasitost +/-, předvolba +/- a "zdroj". Vymazání původních programů v DVB-T, nastavení zvukových vlastností, jazyka, jasu, kontrastu, sytosti, hlasitosti a dalších, se takto provádět nedá. Šup s ním do skladu!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Přebírám zásoby. A vidím, že je mám téžžž. Zleva - "Tesla" TE-30x, EVOLVEO Omega T2 a "Strong" SRT8xxx. Můj dvoutunerový je Strong. V jednom případě jsem zasahoval (kdo si má pamatovat, oč šlo).MiraSt píše:Úlovek minulých dní... (22.6. 2024 20:34h) ...A teď se už objevují STB DVB T2. Takže mám tři a všechny samozřejmě funkční...
Ad iMAC - jsem zvědav, čím mě překvapí. I špatná zkušenost je zkušenost.
Disk je ST3160023AS, s odlišně natisklým štítkem, než je obvyklé. Docela by mě zajímalo, jestli servisní "jumperblock" funguje např. pro degradaci na SATA1 150MB/s (některý starší hardware bez tohoto natavení disky nenachází). Než pro zajímavost. Ani na bádání s HDD jsem čas nenašel.
Kde já už tohleto slyšel?Doufám, že už vás tady neuvidím, Meku!