Aktualizace 1 mapy v Seznam mapy zdarma.
Moderátor: Moderátoři
Aktualizace 1 mapy v Seznam mapy zdarma.
Od spuštění placené verze Seznam mapy Premium se mi nedaří v mobilu aktualizovat mapu Česka jako jedinou povolenou aktualizaci zdarma.
Při spuštění aplikace se opakovaně nabízí jedna aktualizace v Offline mapy "Aktualizace ke stažení", viz obrázek.
Po otevření Offline seznamu map se vnucuje placená verze Premium a možnost výběru jiné jedné mapy k aktualizaci, ale moje vybraná mapa Česko se neaktualizuje.
V čem může být problém? Jiné mapy já nepotřebuji aktualizovat Offline. Pokud bych jel mimo Česko, zapnu mapy s mobilním internetem. V Česku v Offline režimu mohu jet bez podle navigce bez připojení na mobilní internet.
Alebo im napíš na https://mapy.com/?fuckback=menu, že sú 🤐, lebo v seznam,cz a všetkom čo pod neho spadá sú výlučne extrémni 🤐.
Co píšeš má logiku. Ale z druhého screenshotu nepoznám, kdy se mapové podklady aktualizovaly, pokud již jsou aktualizované.DedVseved píše:Kdybys měl vše správně, tak máš možnost aktualizace i na druhém screenshotu. Nebo máš mapy aktualizované a na prvním screenshotu je hlášení špatně.
Vyřešil jsem to tak, že jsem celé Česko vymazal a znovu celé Česko stáhl. Teď už je vše OK.
Dík za náměty.
U týhle apky častý jediný řešení. Nevím proč, ale když je on-line, aby se daly aktualizovat už ztažený off-line mapy, odmítá stáhnout novej soubor pro off-line navigaci. Řešením je ručně zvolený smazání starýho souboru a nový stažení, kdy se stáhne už aktualizovaná verze. Dělalo mi to už v minulosti v zahraničí, ještě před přechodem na placenou Premium verzi, když jsem měl v jednom mobilu třeba mapy jižního a západního Polska, Saska, Bavorska a Horních Rakous, Madeiry a Kanárskejch ostrovů - a potřeboval jsem nutně aktualizovat jen to Bavorsko. Asi 10x se to nepodařilo, pomohlo až Bavorsko smáznout a na pumpě na volný wifině stáhnout novou verzi ...Brozicek píše:...
Vyřešil jsem to tak, že jsem celé Česko vymazal a znovu celé Česko stáhl. Teď už je vše OK.
Dík za náměty.
A kutilmile - nelituju tě