Aktualizace 1 mapy v Seznam mapy zdarma.

O přijímačích satelitních i pozemních navigačních služeb

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Brozicek

Aktualizace 1 mapy v Seznam mapy zdarma.

#1 Příspěvek od Brozicek »

Zdravím.
Od spuštění placené verze Seznam mapy Premium se mi nedaří v mobilu aktualizovat mapu Česka jako jedinou povolenou aktualizaci zdarma.
Při spuštění aplikace se opakovaně nabízí jedna aktualizace v Offline mapy "Aktualizace ke stažení", viz obrázek.
Po otevření Offline seznamu map se vnucuje placená verze Premium a možnost výběru jiné jedné mapy k aktualizaci, ale moje vybraná mapa Česko se neaktualizuje.
V čem může být problém? Jiné mapy já nepotřebuji aktualizovat Offline. Pokud bych jel mimo Česko, zapnu mapy s mobilním internetem. V Česku v Offline režimu mohu jet bez podle navigce bez připojení na mobilní internet.
Přílohy
Seznam mapy offline aktualizace.jpeg
Seznam mapy offline aktualizace.jpeg
Seznam mapy offline.jpeg
Seznam mapy offline.jpeg
Naposledy upravil(a) Brozicek dne 22 dub 2026, 13:12, celkem upraveno 1 x.
samec

#2 Příspěvek od samec »

Skontroluj si, akú máš verziu a aká je najnovšia, či vôbec nejakú aktualizáciu potrebuješ.
Alebo im napíš na https://mapy.com/?fuckback=menu, že sú 🤐, lebo v seznam,cz a všetkom čo pod neho spadá sú výlučne extrémni 🤐.
DedVseved

#3 Příspěvek od DedVseved »

Kdybys měl vše správně, tak máš možnost aktualizace i na druhém screenshotu. Nebo máš mapy aktualizované a na prvním screenshotu je hlášení špatně.
Přílohy
mapy.jpg
mapy.jpg
Brozicek

#4 Příspěvek od Brozicek »

DedVseved píše:Kdybys měl vše správně, tak máš možnost aktualizace i na druhém screenshotu. Nebo máš mapy aktualizované a na prvním screenshotu je hlášení špatně.
Co píšeš má logiku. Ale z druhého screenshotu nepoznám, kdy se mapové podklady aktualizovaly, pokud již jsou aktualizované.
Vyřešil jsem to tak, že jsem celé Česko vymazal a znovu celé Česko stáhl. Teď už je vše OK.
Dík za náměty.
DedVseved

#5 Příspěvek od DedVseved »

Na co "kdy se mapové podklady aktualizovaly", stačí že jsou aktuální, pokud je aktuální verze aplikace.
Přílohy
mapy2.jpg
mapy2.jpg
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Brozicek píše:...
Vyřešil jsem to tak, že jsem celé Česko vymazal a znovu celé Česko stáhl. Teď už je vše OK.
Dík za náměty.
U týhle apky častý jediný řešení. Nevím proč, ale když je on-line, aby se daly aktualizovat už ztažený off-line mapy, odmítá stáhnout novej soubor pro off-line navigaci. Řešením je ručně zvolený smazání starýho souboru a nový stažení, kdy se stáhne už aktualizovaná verze. Dělalo mi to už v minulosti v zahraničí, ještě před přechodem na placenou Premium verzi, když jsem měl v jednom mobilu třeba mapy jižního a západního Polska, Saska, Bavorska a Horních Rakous, Madeiry a Kanárskejch ostrovů - a potřeboval jsem nutně aktualizovat jen to Bavorsko. Asi 10x se to nepodařilo, pomohlo až Bavorsko smáznout a na pumpě na volný wifině stáhnout novou verzi ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Navigace“