Kompatibilita Oral B
Moderátor: Moderátoři
Vyfrézovat by to šlo, jen bude problém tu motorovou část nějak upnout. Je to válec trochu do kužele, takže se bude muset udělat nějakej upínací přípravek. V ruce Dremelou to nedám.lesana87 píše:tak si tam ten zářez vyfrézuješ.
Možná bude jednodušší odbrousit ten vystouplej trojúhelníkovej klíč ve vnitřním oválu kartáčku, to by mohlo jít i v ruce.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 71#1354571Celeron 24.12.2024 píše:Takže mám Oral - B type 3708.
Existují dva typy uchycení, magnetický a ten v odkazu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Nepřehlédla, ani jsem nepřehlédla příspěvek, ve kterém jsi v prosinci 2024 psal, že tě nasrali, že v tom balení měly být dva kartáčky a byl jen jeden (a že ho budeš po svátcích reklamovat kvůli špatné výslovnosti). A najednou byly kartáčky 4. Takže prase aby se v těch tvý příspěvcích a kartáčcích vyznalo. Ale musí to být k nasrání, dvakrát reklamovaný kartáček a ještě bez drážky.Celeron píše:Lesano, když už to starý vlákno čteš, tak jsi nejspíš přehlédla poslední příspěvek že budu Oral-B reklamovat kvůli nabíječce. Tenhle mám 3 měsíce, v lednu jsem dostal v rámci reklamace jinej. Sice vyměnili, ale nebyl u toho náhradní kartáček. Ten starej bylo rodinný balení se čtyřma kartáčkama. No hádej se s nima.