3F elektrocentrála Honda.
Moderátor: Moderátoři
Tak regulátor se mi nepodařilo opravit. Dal jsem nový mosfet a kond. Opět napětí až za roh a mosfet rozpálený. Objednal jsem nový.
Do UZV lázně používám Veidec Duo Clean, 1:5 až 1:1 podle toho jak to je moc špinavé. Mohu klidně odlít, hádám do Paskova to asi daleko mít nebudeš. Akorát je to alkalická báze, vyšší koncentrace a delší expozice nemusí dělat dobře hliníkovým dílům.
Odmazána šmírovací část odkazu. jimirek
Google má výpadek? Dřív se to jmenovalo ARVA. Je to obvyklé označení pro silně odmašťující saponát.Milan_F píše:Co si mám představit pod pojmem "čistič motorů"
Čistil jsem takto zalepený karburátor na hasičském čerpadle. Nechal jsem to namočené přes noc, následně 10 minut v ultrazvuku a bylo to jak nový. Navíc čerpadlo od tý doby jede, takže to určitě dokázalo pročistit přicpaný kanálky.
Regulátor napětí je na cestě.
Po asi hodinovém provozu jsem v tom vyměnil olej a vytek černý jak uhel. Vyměním ho ještě jednou a pak příjde uložit k té druhé.
Ještě tomu vyměním ty šukovské zásuvky za normální. Přece jenom mám dost prodlužek s dutinkou na zemi.
Třífázový stroj žádný nemám, jenom cirkulu s 3,5 kW motorem a to jenom cukne a pak se odbudí.