Vnímaš významný rozdiel medzi "podobné" a "na vlas rovnaké"? Alebo si mimo trvalého bydliska pletieš manželku s inou podobnou pani?ransom píše:Viděl jsem hodně podobné trafopáječky i v bývalém SSSR.
Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Pokud se puk odrazí do branky od brusle útočícího hráče, který nepoužije „zjevné kopnutí”, gól bude uznán.
Pokud je puk „nasměrován” do branky bruslí útočícího hráče, gól bude uznán, pokud ke „zjevnému kopnutí” prokazatelně nedošlo.
Více IIHF pravidla
Červenka puk nasměroval, to je bez diskuze. Ale rozhodně nekopl. Mě ten obrázek přišel vtipný, proto jsem ho sem dal, ne abyste se hádali.
Oslovená Vietnamka z videa již odpověděla. Použila několik srdíček, a pochvalovala si, že onu trafopáječku používá už roky, a že je skvělá. Na otázku, co to je za výrobek, ale ani slůvko. Asi by ji musela zmáčknout CIA.
https://www.youtube.com/watch?v=sem-FHxOW6w
A kutilmile - nelituju tě
Typicky se netlumí třeba některé subwoofery. Není co v nich tlumit (případné stojaté vlny jsou dané vnitřními rozměry, a vycházejí třeba o dvě oktávy nad strmě oříznutým pracovním pásmem - není tedy co by je vybudilo.
Basreflex se obecně tlumívá málo nebo i vůbec, zejména u trojpásmových soustav. U těch zase končívá pracovní pásmo basáku na nízkých frekvencích. Stojaté vlny a odrazy se potlačí příčkami, tvarem komory, a umístěním repráku v ní.
Na tom videu jde ale nejspíš o něco ne úplně HiFi. Popravdě ani netuším, k čemu ta bedýnka má sloužit. Holka ten reprák opravuje pěkně, ale jako celek to vypadá poněkud nahodile. Klidně by to mohla být efektová bedna ze starého kina, odposlech, kombo, nebo co já vím.