Ta zku*vená reklama

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
golemson

#151 Příspěvek od golemson »

Novinka: Včera se mi zobrazovala reklama při přepínání vstupů! Přepínal jsem z DVB-T2 na TV krabičku s AndroidTV, reklama na nějaký čistič konkrétně z Primy. Jde o Smart TV CHIQ (továrna Changhong).
Celeron

#152 Příspěvek od Celeron »

Já si zase všiml novinky na Primě že dávají reklamu do pořadu né jako dřív někde v dole koutě ale pěkně na celou plochu v transparentním provedení pořadu nebo reklamy.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
martinkopp

#153 Příspěvek od martinkopp »

Mi to naprosto nevadí. Je to soukromá firma a já nevidím žádný problém v tom, že si budou reklamní blok přerušovat reklamní vsuvkou a přes to celé dají poloprůhlednou reklamu.

Tedy nevadí mi to jen potud, dokud mne někdo nebude mučit nucením primu sledovat...
pocitujlasku

#154 Příspěvek od pocitujlasku »

xsc píše:
pocitujlasku píše:xsc: to nie je nezmyselne, to je ochrana autorskych prav.
Ale prd, je to jen buzerace lidí. Mám právo pořídit si nahrávku. Těm šmejdům z Osy nostry se za to platí výpalné. A pak si tu nahrávku nepřehraju ani v druhé TV.
Ale to pravo stale mas. Mozes si urobit nahravku, ale pozerat ju mozes len na tom tv. Nikde nie je povedane, ze sa musi dat prehrat v druhej tv.
No vidis, a tak si sa bal
Celeron

#155 Příspěvek od Celeron »

martinkopp píše: že si budou reklamní blok přerušovat reklamní vsuvkou a přes to celé dají poloprůhlednou reklamu.
Tak to jsem ještě neviděl. :lol: Na Primu koukám jen na dokumenty a reklamní blok snesu ale tohle je už trochu moc.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hape
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od Hape »

golemson píše:Novinka: Včera se mi zobrazovala reklama při přepínání vstupů! Přepínal jsem z DVB-T2 na TV krabičku s AndroidTV, reklama na nějaký čistič konkrétně z Primy. Jde o Smart TV CHIQ (továrna Changhong).
Nemůže to být důsledek povolené HbbTV? Já jsem na naší TV musel HbbTV zakázat, protože tak nějak se to chovalo. Při přepínání předvoleb to zobrazovalo reklamy, které nebyli součástí vysílání.
ransom

#157 Příspěvek od ransom »

Neobjevuje se vám tam občas na dvě minuty Emmanuel Goldstein?
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Jenyk

#158 Příspěvek od Jenyk »

Náhodou jsem přišel na to, že u pořadů, vysílaných před více než týdnem, reklama přeskakovat jde. Vzhledem k tomu, že mne na Primě zajímá fakt jen něco, mi to tak vyhovuje. A pokud odříznou i tohle, nahraju si to z pozemního vysílání. Nebo je přestanu sledovat úplně. Akternativ je dost.
nostalcomp

#159 Příspěvek od nostalcomp »

EKKAR píše:TyTrubka v posledních pár dnech má asi nějaký "big troubles", protože u skoro každýho druhýho pokusu o přehrátí nějakýho videa vyletí na screen hláška viz příloha. A to mám pro TyTrubku u-Block Origin vypnutej, protože už delší dobu ho ti 🤐 ghůghlovský dokážou detekovat a znemožní přehrávání úplně.
Ekkare, vyřešil jsi to? Pokud ano, jak?

Já byl požádán o řešení stejného problému na starším NTB (WIN7 64b, aktuální Firefox 115 ESR + UB). Nakonec pomohlo úplné vypnutí UB a nainstalování Adguard (na radu jednoho zkušeného stahovače a filmožrouta). Zatím vše funguje.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od workhard »

Na sledování Trubky je nejlepší nainstalovat si Brave, pak je pokoj.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Valdano

#161 Příspěvek od Valdano »

pocitujlasku píše:Mozes si urobit nahravku, ale pozerat ju mozes len na tom tv.
Možnost pořídit si nahrávku legálně získaného TV pořadu přehratelnou i jinde než byla vytvořena je jen otázka použitých prostředků a rozhodně to není porušení autorských práv.

Například pořady IPTV se dají přehrávat nejen v TV, ale i na počítači v běžném webovém prohlížeči a v počítači je možné si udělat záznam obrazu a zvuku přehrávaného pořadu třeba do souboru MP4 např. pomocí SW jako je třeba OBS Studio a nahraný soubor MP4 lze následně přehrávat i na jiných počítačích než na kterých byl vytvořen.
Valdano

#162 Příspěvek od Valdano »

Na YouTube jsem skoro denně s prohlížečem Google Chrome a trvale zapnutým rozšířením uBlock Origin. Videa se mi na YouTube přehrávají bez problémů a bez reklam a zde zmíněné problémy jsem nepostřehl. :wink:
golemson

#163 Příspěvek od golemson »

Můžeš taky použít SW Handbrake, je free, a přeložit si .ts třeba do .mp4 nebo .mkv. Pak to přehraješ všude.
pocitujlasku

#164 Příspěvek od pocitujlasku »

Valdano píše:Například pořady IPTV se dají přehrávat nejen v TV, ale i na počítači v běžném webovém prohlížeči a v počítači je možné si udělat záznam obrazu a zvuku přehrávaného pořadu třeba do souboru MP4 např. pomocí SW jako je třeba OBS Studio a nahraný soubor MP4 lze následně přehrávat i na jiných počítačích než na kterých byl vytvořen.
Ano, ale tym uz ciastocne degradujes kvalitu. Ale kopiu 1:1 neziskas ani na pocitaci.
No vidis, a tak si sa bal
DedVseved

#165 Příspěvek od DedVseved »

Abych zachytával obraz a zvuk z přehrávaného pořadu (tzv. WebRip) a čekal na vytvoření hodiny, tak to opravdu ne.
Mám dvě IPTV a z každé jde stáhnout kopie 1:1 tzv. WEB-DL. Ke stažení stačí yt-dlp a mp4decrypt k dešifrování pomocí získaných klíčů.
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“