Ta zku*vená reklama
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
- pocitujlasku
Ale to pravo stale mas. Mozes si urobit nahravku, ale pozerat ju mozes len na tom tv. Nikde nie je povedane, ze sa musi dat prehrat v druhej tv.xsc píše:Ale prd, je to jen buzerace lidí. Mám právo pořídit si nahrávku. Těm šmejdům z Osy nostry se za to platí výpalné. A pak si tu nahrávku nepřehraju ani v druhé TV.pocitujlasku píše:xsc: to nie je nezmyselne, to je ochrana autorskych prav.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Nemůže to být důsledek povolené HbbTV? Já jsem na naší TV musel HbbTV zakázat, protože tak nějak se to chovalo. Při přepínání předvoleb to zobrazovalo reklamy, které nebyli součástí vysílání.golemson píše:Novinka: Včera se mi zobrazovala reklama při přepínání vstupů! Přepínal jsem z DVB-T2 na TV krabičku s AndroidTV, reklama na nějaký čistič konkrétně z Primy. Jde o Smart TV CHIQ (továrna Changhong).
- nostalcomp
Ekkare, vyřešil jsi to? Pokud ano, jak?EKKAR píše:TyTrubka v posledních pár dnech má asi nějaký "big troubles", protože u skoro každýho druhýho pokusu o přehrátí nějakýho videa vyletí na screen hláška viz příloha. A to mám pro TyTrubku u-Block Origin vypnutej, protože už delší dobu ho ti 🤐 ghůghlovský dokážou detekovat a znemožní přehrávání úplně.
Já byl požádán o řešení stejného problému na starším NTB (WIN7 64b, aktuální Firefox 115 ESR + UB). Nakonec pomohlo úplné vypnutí UB a nainstalování Adguard (na radu jednoho zkušeného stahovače a filmožrouta). Zatím vše funguje.
Možnost pořídit si nahrávku legálně získaného TV pořadu přehratelnou i jinde než byla vytvořena je jen otázka použitých prostředků a rozhodně to není porušení autorských práv.pocitujlasku píše:Mozes si urobit nahravku, ale pozerat ju mozes len na tom tv.
Například pořady IPTV se dají přehrávat nejen v TV, ale i na počítači v běžném webovém prohlížeči a v počítači je možné si udělat záznam obrazu a zvuku přehrávaného pořadu třeba do souboru MP4 např. pomocí SW jako je třeba OBS Studio a nahraný soubor MP4 lze následně přehrávat i na jiných počítačích než na kterých byl vytvořen.
- pocitujlasku
Ano, ale tym uz ciastocne degradujes kvalitu. Ale kopiu 1:1 neziskas ani na pocitaci.Valdano píše:Například pořady IPTV se dají přehrávat nejen v TV, ale i na počítači v běžném webovém prohlížeči a v počítači je možné si udělat záznam obrazu a zvuku přehrávaného pořadu třeba do souboru MP4 např. pomocí SW jako je třeba OBS Studio a nahraný soubor MP4 lze následně přehrávat i na jiných počítačích než na kterých byl vytvořen.