Zas jedna tutovka!!!

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

termit256 píše:Proc se to vlakno jmenuje tutovka?
Protože dotyčná bába si myslela, že se svým požadavkem TUTOVĚ USPĚJE ... A byla TUTOVĚ poslána do patřičnejch končin, kam Slunce nesvítí.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Habesan »

Yarda1 píše:Připomněl jsem si příhodu z doby her a malin nezralých.
t=75412&start=36
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Heno

#18 Příspěvek od Heno »

Ak porovnávam s dneškom, je to úplne ok. V 90. rokoch to bolo najhoršie, vtedy fungovala klasická mafia, výpalné, SBS a veľká koncentrácia tlstých s krátkym krkom a hrubou retazou s ktorými dialóg nebol možný, najmä v prípadoch mechanicky poškodených mobilov kúpených na burze vo viedni. Proste ako vysvetlíš, že BGA po páde-prehybe dosky natrhol plôšku na doske s priechodkou do vnútornej vrsvy a preto sa fon samovoľne vypína a nedajbože by si to nahrieval hotairom a tá ploška by sa rozpadla a fon zrazu nejde vobec zapnúť... Proste vyhrážky od vybitia zubov po slovné spojenia typu "benzín ešte nie je taký drahý".
Tak v týchto prípadoch som prakticky telefón ani nechytil do ruky s vyjadrením, že sa to proste opraviť nedá a bohužial čierneho petra posunul inému servisu.
Yarda1

#19 Příspěvek od Yarda1 »

Habesan píše:
Yarda1 píše:Připomněl jsem si příhodu z doby her a malin nezralých.
t=75412&start=36

No jo, no, tak už jsem zapomněl, že jsem se s tím pochlubil i dřív. Tak jsem to tam vymazal.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Yarda1

#20 Příspěvek od Yarda1 »

Yarda1 píše:...Tak asi ty elektronky přeskočily samy.
Když jsem něco hledal, na tohle jsem narazil a vzpomněl jsem si na další podobnou příhodu.
Naučil jsem česky terminál CM7202. Dal jsem si na to zlepšovák a upravoval jsem i terminály dalších uživatelů. V podstatě bylo potřeba nahradit generátor znaků MHB 2501 generátorem v EPROMce a nějaké drobné kolem. Do jednoho terminálu jsem tu upravenou desku zasunul, samozřejmě jsem to vyzkoušel a fungovalo to. Po nějaké době mi kdosi volal, že mu to nefunguje. Když jsem se šel podívat, co tomu je, ta deska tam byla zasunutá obráceně, ty konektory to umožňovaly. Naštěstí se nic nestalo, po správném zasunutí ten terminál fungoval. Kdybych to předtím nevyzkoušel, tak jsem si mohl myslet, že jsem to udělal já. Taky se k tomu nikdo nehlásil.

Obrázek
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“