Protože dotyčná bába si myslela, že se svým požadavkem TUTOVĚ USPĚJE ... A byla TUTOVĚ poslána do patřičnejch končin, kam Slunce nesvítí.termit256 píše:Proc se to vlakno jmenuje tutovka?
Zas jedna tutovka!!!
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
t=75412&start=36Yarda1 píše:Připomněl jsem si příhodu z doby her a malin nezralých.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Tak v týchto prípadoch som prakticky telefón ani nechytil do ruky s vyjadrením, že sa to proste opraviť nedá a bohužial čierneho petra posunul inému servisu.
Habesan píše:t=75412&start=36Yarda1 píše:Připomněl jsem si příhodu z doby her a malin nezralých.
No jo, no, tak už jsem zapomněl, že jsem se s tím pochlubil i dřív. Tak jsem to tam vymazal.
Když jsem něco hledal, na tohle jsem narazil a vzpomněl jsem si na další podobnou příhodu.Yarda1 píše:...Tak asi ty elektronky přeskočily samy.
Naučil jsem česky terminál CM7202. Dal jsem si na to zlepšovák a upravoval jsem i terminály dalších uživatelů. V podstatě bylo potřeba nahradit generátor znaků MHB 2501 generátorem v EPROMce a nějaké drobné kolem. Do jednoho terminálu jsem tu upravenou desku zasunul, samozřejmě jsem to vyzkoušel a fungovalo to. Po nějaké době mi kdosi volal, že mu to nefunguje. Když jsem se šel podívat, co tomu je, ta deska tam byla zasunutá obráceně, ty konektory to umožňovaly. Naštěstí se nic nestalo, po správném zasunutí ten terminál fungoval. Kdybych to předtím nevyzkoušel, tak jsem si mohl myslet, že jsem to udělal já. Taky se k tomu nikdo nehlásil.