jak odlepit displej od tabletu

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
bu2520

jak odlepit displej od tabletu

#1 Příspěvek od bu2520 »

Dostal jsem darem 14" tablet od Samsungu má vadný USB konektor . Dostat se do něj znamená nahřát displej a odlepit ho . Bohužel nemám nahřívací podložku této velikosti a nepotřebuji ji na nic jiného tak ji ani nechci kupovat. Existuje nějaký jiný způsob jak to nahřát a odlepit?
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Teplovzdusna pistol s regulaciou teploty. Mozno aj fen by stacil. Na sklo prisavku a tahat - zacat niekde od kraja, aby sa vytvorila medzera, do ktorej sa vrazi trsatko.

Tiez pomaha nakvapkat izopropanol do medzery medzi sklom a telom - obojstranna paska potom povoli.
misocko

#3 Příspěvek od misocko »

Aj fenom na vlasy to nahreješ viac než dostatočne. Pomaly , rovnomerne , robil.som to raz. A ano ten izopropanol k tomu
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

rnbw píše:Teplovzdusna pistol s regulaciou teploty. Mozno aj fen by stacil. Na sklo prisavku a tahat - zacat niekde od kraja, aby sa vytvorila medzera, do ktorej sa vrazi trsatko ...
Stačí propadlá kreditka se sbroušeným rohem a hranou ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
bu2520

#5 Příspěvek od bu2520 »

Zkusím ten fén , takové to vybavení jako přísavky a trsátka mám dokonce i oboustranku na lepení displejů. Předpokládám, že to je pouze na oboustrankách.
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Je, ale opravdu kvalitních.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Platobne karty su nahovno - lahko sa lamu a zanechavaju farebne stopy.

Na lepenie po oprave bud kupit originalnu vyrezanu pasku alebo pouzit lepidlo B-7000. Nevadi, ked vytecie von - da sa po zaschnuti odstranit nechtom.
matahari

#8 Příspěvek od matahari »

B-7000 je kapitola sama o sobě. Ty větší tuby jen s uzávěrem se můžou zahodit hned po prvním použití. Kupuji mini tuby s perforovacím plechem pod uzávěrem a stejně jsou po nějaké době vyschlé + ztvrdlé i tyhle.
bu2520

#9 Příspěvek od bu2520 »

Tak jsem použil fén a šlo to docela dobře, všem díky za cenné rady
asdf
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od asdf »

Jinak, místo platební karty partnerka vymyslela (protože je chytrá) použít stěrku na těsto. Když jsem jí měnil displej u notebooku (protože to s tou chytrostí není úplně stoprocentní), tak se to docela osvědčilo.
rnbw

#11 Příspěvek od rnbw »

Nedokazem si predstavit, ako ten hruby a makky silikon pomoze pri rozoberani mobilu alebo tabletu.
asdf
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od asdf »

My máme plastovou. S tou to jde dobře. Neohýbá se jako karta, je pevná. To jsem dal špatný odkaz.
rnbw

#13 Příspěvek od rnbw »

Plastova by fungovat mohla. Ale trsatko je istota. Na mobily je lepsie gitarove, na hrubsiu pracu (monitory) zase basove.
asdf
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od asdf »

Trsátko je taky dobrý nápad.
bu2520

#15 Příspěvek od bu2520 »

Mám jakousi sadu nářadí kde jsou různá plastová trsátka a páčidla atd. Oprava se zdárně podařila. Ale je mi k prdu, protože je tablet zamknutý a i při dání do továrního nastavení chce při nové instalaci potvrzení původním heslem. Vzhledem k tomu, že jsem ho dostal na díly nechci se původního majitele ptát na heslo. Podle ai jsou nějaké možnosti, ale vzhledem k tomu, . že jsem to nikdy nedělal tak bych tablet nerad uvedl do stavu úplne nepoužitelnosti.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“