mikroskop
Moderátor: Moderátoři
Pokud nemáš odsávání kouře, bude se ti objektiv stále zasírat, protože ty levné mikroskopy jsou hodně blízko.
Osobně mám na pájení nejraději hlavovou lupu. S ní mám navíc prostorové vidění, což není, třeba při opravách, vůbec špatné.
- martinkopp
Připojují se k monitoru, ne k počítači. Pokud chceš něco s integrovaným displejem, kup si cokoliv, jsou prakticky všechny k ničemu. To jsou jsou to jen hračky pro děcka.Klob1 píše:Na letování plošných spojů, když to nedá už lupa. Nechci, co se jen připojuje k počítači, protože to rychle stárne, takže raději s obrazovkou. Zase pro pár věcí nemá cenu extra drahý. Jistě hned každý namítne, že cena a kvalita bude znát.ondraN píše:No, a co kdyby jsi napsal na co to potřebuješ? Bez téhle informace je to o ničem
a aku presne lupu maš?ondraN píše:V práci jsme na pájení vyzkoušeli několik levných mikroskopů s vlastní obrazovkou a stojánkem. Všechny stály za prd. Až teprve mikroskop za cca 8tis s obrazem na 21" monitor je vyhovující.
Pokud nemáš odsávání kouře, bude se ti objektiv stále zasírat, protože ty levné mikroskopy jsou hodně blízko.
Osobně mám na pájení nejraději hlavovou lupu. S ní mám navíc prostorové vidění, což není, třeba při opravách, vůbec špatné.
displej: lxjb070wdm352-18I5-4 (7 inch, 800 x 480)
procesor: AC21AP2S238-1A4 (JieLi Technology)
obrazový čip: vonkajšie rozmery 4 mm x 3 mm, označenie na plošaku HH62MPI-V2.0, pripojenie 24 žilový plochým vodičom.
Takže nakoniec je to asi len 2MPix FullHD kamera a na 12MPix je obraz softvérovo zväčšený.