Zabil bych toho 🤐, co neustále vypaluje rypák na lodžii o 2 patra níž - on tvrdí, že na svým hulit může kdy chce a protože družstvo nechce z nevímjakejch příčin ani slyšet o vyhlášení lodžií společným prostorem domu, on je nepostižitelnej, protože hygiena smrad z hulení nedokáže změřit ... Začne ráno v půl pátý a poslední cigárko si jde dát před půlnocí - ale klidně si jde rauchnout i v jednu ráno, když ho tlačila voda nebo nemoh zabrat ... Prádlo na šňůrách smrdí jak ubrusy z putyky 5.cenový, všichni sousedi kolem jsou nekuřáci a nadávají mu taky - ale kde holt není politická vůle ... Už jsem přemejšlel sehnat pár kusů Ytongu a 2 tuby rychletvrdnoucího lepidla a v noci mu zbudovat před vchodový dveře příčku ...PotPalo píše:Teplo až tak nevadí, ale keď sa nedá vetrať lebo niekto vedľa sústavne fajčí, .... Takže viac ako teplo vadí správanie ľudí v teple.
...
Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Hodil jsem dotaz na AI kolik má teplotu pneumatika při teplotě ve stínu 38℃. Asfalt na slunci má kolem 60-65℃. Odvalováním, deformacema a bržděním správně nahuštěný gumy je její teplota 25-30℃ nad teplotou vozovky. Pokud je podhuštěná nebo přetížená, tak ještě mnohem víc. Většina výrobců teplotu 100 -110℃ považuje za limitní, pak se ztrácí strukturální pevnost mezi gumou, pojivama a kordem.rnbw píše: Teplo im asi nerobi dobre.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jeden môj známy, silný fajčiar, si takto pred rokmi na drzovku zapálil pri stojane na ukrajine po niekoľkých hodinách za volantom cestou na dovolenku na krym. Vybehol naňho pracovník pumpy, čosi naňho kričal, rozhadzoval rukami, z čoho bolo zjavné, že má isť s tou cigaretou preč od stojanov. Ten mu s kľudom angličana prikývol a odišiel preč smerom, kam mu ten pracovník nevdojak rukami naznačil. Tam práve zásobovacia cisterna dopĺňala LPG do zásobníkov. Ale už to bolo tak nejak za rohom, kam ten pracovník pumpy nevidel, tak ten môj známy v kľude dofajčil vedľa cisterny a šlo sa ďalej.Hubert_79 píše:Samozřejmě že jsem nehulil metr od stojanu, ale na přilehlém parkovišti.