Xiaomi Mi Robot ukončuje vysávání
Moderátor: Moderátoři
Xiaomi Mi Robot ukončuje vysávání
Máme Xiaomi Mi Robot asi tu první verzi, 6 let starou a dělá to poslední dobou. První spuštění téměř nikdy nedojede správně a skončí po první místnosti, často dřív. Myslel jsem, že bude špatná baterka, ale po příjezdu do docku se dá hned znova poslat vysávat a je schopný projet celý barák. Někdy to zvládne až po třetím spuštění.
- pocitujlasku
Kludne to moze byt baterkou, poklesne napatie, system si mysli, ze je vybita, ide do docku a po par minutach sa baterky mozu tvarit ako nabite.
Otazka je, ci sa oplati nova baterka. u mna origo baterka 60-70 eur, najlacnejsi novy xiaomi vysavac 90 eur
U té baterky jsem vyloženě cíleně zkoušel poslat ho vysávat hned, jak se dotknul docku a on je pak schopný projet za hodinu celý barák bez nabíjení. Baterky do něj prý už nejsou dostupné a u náhrad si lidi stěžovali na přehřívání, takže buď ruční repas z článků nebo fakt nový robot.
- josef_novak
Kameru sice nemá, ale má odposlech a jakýkoliv hluk vyvolal intenzivní komunikaci s čínou. Navíc po připojení do sítě jí jeho software začal skenovat a načítat připojená zařízení. Někomu to nevadí, mě ano...
- josef_novak
Jestli nejsi schopný ani ověřit baterii, tak zbývá jen jedna možnost, vysavač určitě dokázal prolomit WiFi heslo + firewall a z Číny ho přeprogramovali.
- josef_novak
Ke komunikaci se vyjadřuji proto, že kdybys ho měl připojený k síti a spárovaný v aplikaci, tak bys možná tušil, proč přestal vysávat a vrátil se do dokovací stanice. Tyhle zařízení umí zaznamenat poruchové stavy, chytrolíne.
Samozřejmě, že po tomhle napíšeš, že i když jsi ho připojil, tak nic nevypsal, aby ses náhodou neshodil.
Hlavně příště nepiš nesmyslné bláboly o hluku a komunikaci s Čínou, když ten vysavač žádný mikrofon nemá!
A kutilmile - nelituju tě