Core Duo
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
1. Spusťte ve Windows Průzkumník souborů.Celeron píše:Drivery jsem na netu našel ale nejsou spustitelný, jen s příponou INF. Tak jak to nainstalovat?
2. Najděte v něm příslušný soubor s příponou INF, klikněte na něm pravým tlačítkem myši a z kontextového menu, které se poté zobrazí vyberte možnost Nainstalovat.
Osobně vyzkoušeno. Takto lze instalovat ve Windows i ovladače zařízení jako jsou např. PCI karty portů tj. není pravdou, že by to takto nešlo.
I bez ovladače by měl systém detekovat neznámé zařízení pokud není příslušný PCI slot, do kterého jste tu rozšiřující PCI desku zapojil, vypnutý.Celeron píše:Nikde jsem nenašel info, jestli se bez driveru najde jako neznámý zařízení a nebo nenajde vůbec.
V BIOSu (resp. UEFI) lze u mnoha základních desek vypnout nebo omezit specifický PCI slot. Tato nastavení se obvykle nacházejí v pokročilém režimu (Advanced Mode) pod záložkami Advanced, Chipset, Onboard Devices nebo PCI Subsystem Settings.
Zkontrolujte tedy jestli nemáte PCI slot vypnutý v BIOSu.
Je to ale nějaký celý divný. Když jsem tu multi IO kartu strčil do jiného PC, tak to našlo Řadič jednoduché komunikace PCI a když jsem ho dal aktualizovat a podstrčil mu ty stažený instaláky, tak se 2 x instalovaly COMy a 1 x LPT. Takže MultiIO karta taky je dobrá. Tak nevím, proč ta DQ965GF nechce multi IO kartu nalýzt.
rnbw, s tou deskou jsem ani nehnul, byla na šroubek, takže mezi stavem nenašla se, našla se jsem s ní ani nehnul.