Otázka se bude řešit postupně, do ledna 2027 je čas. Zatím pořád ještě plníme rozhodnutí Opatrovnickýho soudu.
VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
No nevím, v linksu to vypadá příšerně, zlaté staré fórum. A říkala jsem si, proč se mi ta stránka tak dlouho načítá a on to dementní půlmegabajtový animovaný avatar, supr, jen tak dál.Hill píše: 13 črc 2026, 18:05 A je to, řekl bych, úspěšný pokus o responsivní design, aby bylo jedno z čeho sem přistupuješ.
Tak máte je tam, limit 3 přílohy na zprávu. Hillovi se moc nechtělo tedaok1hga píše: 13 črc 2026, 20:37 to navýšení velikostí příloh je fajn,
ale chybí mi přidávání příloh do soukromých zpráv.
Na tomto enginu by to mělo taky jít.
Omlouvám se, avatar změním. Ovšem mám menší poznámku, průměrná rychlost v ČR je již 111,7Mbit/s. Takže by to mělo trvat stáhnout asi ~ 0,04s ?lesana87 píše: 13 črc 2026, 20:37 No nevím, v linksu to vypadá příšerně, zlaté staré fórum. A říkala jsem si, proč se mi ta stránka tak dlouho načítá a on to dementní půlmegabajtový animovaný avatar, supr, jen tak dál.![]()
Ohledně designu, nejsem proti to změnit. Pokud máš nápady prosím SZ.
super !Karel_IV píše: 13 črc 2026, 20:46 Tak máte je tam, limit 3 přílohy na zprávu. Hillovi se moc nechtělo teda![]()
v minulosti mi to dost vadilo a né všechny přílohy se chce uživateli zveřejňovat . . .
. . . viz GPDR a autorská práva . . .
Dík,
Vláďa