VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše: 13 črc 2026, 16:56 A jak to teď bude s finančními příspěvky na chod?
Otázka se bude řešit postupně, do ledna 2027 je čas. Zatím pořád ještě plníme rozhodnutí Opatrovnickýho soudu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Kremik

#17 Příspěvek od Kremik »

Gratuluju k rozjetí nového fóra všem, kteří se na tom podíleli! Hodnotit tu zatím nic nebudu, to by bylo hodně předčasné. První dojem na mě působí jako mobilní verze, ale třeba si zvyknu, protože z mobilu sem chodím ve většině případech.
Had z mobilu nešel ovládat, přesto jsem "nahrál" dva body :D
Hill
Administrátor

#18 Příspěvek od Hill »

Kašli na body, stejně se ten had po nějakých minutách resetoval.
A je to, řekl bych, úspěšný pokus o responsivní design, aby bylo jedno z čeho sem přistupuješ.
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Přesně, Louťáci se primárně soustředili na univerzálnost prostředí = aby bylo jedno, z čeho sem diskutér leze, jestli z desktopu, tabletu nebo mobilu. Dalším požadavkem byla co největší podobnost novýho fóra "starý Bastlírně" - barvičky, logo, smajlíky, speciální sady znaků s písmenama řecký alfabéty. Nešlo zachovat všecko - protože se musela opustit platforma "php-nuke", kterou její vývojář přestal aktualizovat už "před těžkéma járama" a nesplňovala už požadavky na moderní web hlavně z pohledu "obsluhy v pozadí" = práce administračního mančaftu a určitě taky kybernetický bezpečnosti. Což naopak tahle verze splňuje - a to je pro udržení funkčnosti Bastlírny do budoucnosti to nejdůležitější.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Kremik

#20 Příspěvek od Kremik »

Tohle mi připomíná přechod z PMD na ZX Spectrum. Sice barevné, velké písmenka, ale bylo jich málo.
Dá se tady nastavit, abych na stránce měl více posledních příspěvků než 10?
Karel_IV
Superadmin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Karel_IV »

Kremik píše: 13 črc 2026, 18:36 Dá se tady nastavit, abych na stránce měl více posledních příspěvků než 10?
Ano, jde to nastavit zde
Vývojář @ Louťáci.cz
Kremik

#22 Příspěvek od Kremik »

Díky, špatně jsem hledal.
Teď už je to supr!
Nemám dalších připomínek :beer:
Vlastně jo, pochvalu, není tu chyba z předchozího fóra, kdy znaky nebo smajly šlo vkládat jen na konec textu.
jirkati

#23 Příspěvek od jirkati »

Stránka se mi docela líbí. Díky.
Karel_IV
Superadmin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Karel_IV »

Navýšen limit počtu zpráv ve schránce na 500 zpráv.
Navýšen limit velikosti příloh na 1MiB.
Vývojář @ Louťáci.cz
ok1hga

#25 Příspěvek od ok1hga »

to navýšení velikostí příloh je fajn,
ale chybí mi přidávání příloh do soukromých zpráv.
Na tomto enginu by to mělo taky jít.

Díly,
Vláďa
lesana87

#26 Příspěvek od lesana87 »

Hill píše: 13 črc 2026, 18:05 A je to, řekl bych, úspěšný pokus o responsivní design, aby bylo jedno z čeho sem přistupuješ.
No nevím, v linksu to vypadá příšerně, zlaté staré fórum. A říkala jsem si, proč se mi ta stránka tak dlouho načítá a on to dementní půlmegabajtový animovaný avatar, supr, jen tak dál. :roll:
Karel_IV
Superadmin
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Karel_IV »

ok1hga píše: 13 črc 2026, 20:37 to navýšení velikostí příloh je fajn,
ale chybí mi přidávání příloh do soukromých zpráv.
Na tomto enginu by to mělo taky jít.
Tak máte je tam, limit 3 přílohy na zprávu. Hillovi se moc nechtělo teda :whistling:
lesana87 píše: 13 črc 2026, 20:37 No nevím, v linksu to vypadá příšerně, zlaté staré fórum. A říkala jsem si, proč se mi ta stránka tak dlouho načítá a on to dementní půlmegabajtový animovaný avatar, supr, jen tak dál. :roll:
Omlouvám se, avatar změním. Ovšem mám menší poznámku, průměrná rychlost v ČR je již 111,7Mbit/s. Takže by to mělo trvat stáhnout asi ~ 0,04s ?
Ohledně designu, nejsem proti to změnit. Pokud máš nápady prosím SZ.
Vývojář @ Louťáci.cz
ok1hga

#28 Příspěvek od ok1hga »

Karel_IV píše: 13 črc 2026, 20:46 Tak máte je tam, limit 3 přílohy na zprávu. Hillovi se moc nechtělo teda :whistling:
super !
v minulosti mi to dost vadilo a né všechny přílohy se chce uživateli zveřejňovat . . .
. . . viz GPDR a autorská práva . . .
Dík,
Vláďa
rnbw

#29 Příspěvek od rnbw »

Preco je nastavene max. rozlisenie obrazkov na 1024x768? Aj do povodnych 300KB som bezne daval vacsie.
Valdano

#30 Příspěvek od Valdano »

Připojuji se k velkému poděkování všem, kteří se na zprovoznění nového rozhraní jakkoli podíleli. Skvělá práce. :potlesk:
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“