Kde môže prebývať malware v PC ,aj po preinštale Win 10?
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
-------------------
Otvoril som zlozku a co dalej? Dvakrat lavov na ofi,ci ako.
---------------------
tak som urobil ,nic mi neostavalo,lebo nikto nič,a vypisalo ze:nejde otvorit lebo nie je naformatovane systemom NTFS.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Překlad tvých ledabylých frází typu "Dvakrat lavov na ofi" je náročný na fantasii (nevím, co je "ofi"), nikdo neví, jakou složku jsi otevřel.
Soubor "krd.iso", který jsi stáhnul, vypal na CD nebo na flešku (pomocí programu Rufus) a nabootuj z něho (bootovat znamená spouštět počítač).
Ale k úspěšnému výsledku jsem skeptický.
-----
Po překladu do češtiny - Pokaždé, když otevřu EB, jsem nepřihlášený, i když jsem se při předchozí návštěvě přihlásil a neodhlásil.tiktak1953 píše:Zakazdym ma z EB odhlasi teraz!...
Radil jsem ti - odinstaluj ten "Avas"...., udělal jsi to?
- tiktak1953
to nemáte v rodině nebo ve vesnici nikoho kdo by to uměl?
dnes tohle dělají i náctileté děti, taková je doba
Když win, tak ze stránek výrobce a ne z nějakého pochybného zdroje
což se týká kazdého software,že...
Ono stačí dať do vyhľadávača "Windows media creation tool" a nájde to stránku u microsoftu, kde je nástroj ktorý stiahne ISO a vytvorí bootovacie USB alebo disk. Dá sa tam vybrať či windows 10 alebo 11.
- tiktak1953
----------------------------
Zaujimave je,ze problem je iba stranka EB.Podari sa nanu ist po niekolkych pokusoch.Neverim na nahody.FB,YTube no problem!!
Nechci tě obtěžovat těmi svými, protože máš málo času a jsou tu rady i od ostatních.
Takže ke stažení instalačního obrazu Windows 10 použij nejlépe výše uvedený nástroj od PotPalo. Teprve, kdyby se ti to nedařilo, stáhni iso české verze nebo slovenské verze.
Kdybys nevěděl co s ním, klidně se zeptej.
A až budeš mít čas, tak tu radostnou zprávu o pile Fieldman napiš i do správného vlákna.
----
To se tak jeví tomu, kdo se nepodíval do adresového řádku (v prohlížeči první řádek nahoře), že adresa EB začíná "http://..." a nikoliv "https://..." (jako u FB nebo "YTube"). Je to nezabezpečený protokol (chybí tam to písmenko "s"). Je to tím, že EB jede ještě na starém enginu. Novým prohlížečům se to nelíbí a mají o tvá soukromá data velkou starost a proto tě před EB chrání. Buď jim za to vděčný. Nezpůsobuje to tedy žádný malware.tiktak1953 píše:Zaujimave je,ze problem je iba stranka EB.Podari sa nanu ist po niekolkych pokusoch.Neverim na nahody.FB,YTube no problem!!
Když vejdeš do nastavení prohlížeče, jistě najdeš v sekci zabezpečení i nastavení, které tuto starost vypne.
Vypadá to, že brzy bude EB "migrovat" na zabezpečenou adresu a tvůj problém to vyřeší.
- tiktak1953
- tiktak1953
- josef_novak
- tiktak1953
---------------------------------
Chvilu to ide OK a ako som pisal ,ked som z tejto stranky dal ODOSLAT prispevok,neodoslalo sa a hodilo ma na stranku hry s tankami,aliexpres.
- josef_novak
- tiktak1953