VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

#61 Příspěvek od Hill »

BOBOBO píše: 14 črc 2026, 09:20 Zdravím . Je možné nastavit zobrazení tak , aby se mi narovnala nová temeta tak , aby byla jako na staré stránce ?... Děkuji
A jaké zobrazení jsi měl nastavené? Vždyť na starou Bastlírnu se dalo vstoupit do více zvolených zobrazení.

Pokud jde o to, zda u nových příspěvků zobrazit autora nejčerstvějšího příspěvku, nebo zakladatele vlákna, podle mne sou to (zvlášť u dlouhých vláken) významem srovnatelné údaje: z vlastní zkušenosti vím, že často ten autor, který vlákno založil, není totožný s tím, kdo do něj někde na 60. přísvěvku vstoupil, a jehož příspěvek hledám. Mimoto v každém přehledu se zobrazují oba - vlevo zakladatel, vpravo poslední přispěvatel.
Kremik

#62 Příspěvek od Kremik »

Fuj!
To je strašný nápad, že v každé poloze mobilu to zobrazuje jinak.
Jde to nějak vypnout??
Hill
Administrátor

#63 Příspěvek od Hill »

Jak jinak? Mně se na mobilu při natočení přizpůsobuje aktuální šířce stránky, ale to snad problém není.
BOBOBO

#64 Příspěvek od BOBOBO »

Nevím jak kdo , ale já jsem hned v přehledu vlezl jen tam , co mne zajímá , to je tak třetina a vrátila se mi jen ta temata , kde jsem se zúčastnil . Nepotřebuji všechny nové odpovědi , ty mohou zajímat leda dohlížitele . Takto je to dle mne silně nepřehledné .
PS nechodí majly , je nutno vždy i při přispění zadat ??
No u pravé lišty jsem měl slouopec posledních temat , které se zadáním nového sama posunula . Nahoře vždy nejnovější .
Jak se dostanu do starého , že bych ofotil .
masar

#65 Příspěvek od masar »

BOBOBO píše: 14 črc 2026, 11:20 PS nechodí majly , je nutno vždy i při přispění zadat ??
Máš je zapnuté?
Přílohy
e-maily.png
nastavení upozornění na e-mail
nastavení upozornění na e-mail
BOBOBO

#66 Příspěvek od BOBOBO »

Sorry jako , jak do uživatelského panelu ??
lesana87

#67 Příspěvek od lesana87 »

RayeR píše: 14 črc 2026, 01:50 Klobu sem ted z mobilu na LTEcku a nejak nepozoruju rozdil odezvy proti staremu foru, odeslani prispevku do vteriny. Takze pokud to nekomu na 1/2gbitu trva 30s, tak je asi problem jinde...
Řeč byla o EDGE modemu, tj. teoretických 236,8 kbit/s. S půl gigabitem tu machrujou jiní. A podle těchhle honimírů, co si na měřičích rychlostí neustále poměřujou ty svoje pindíky, se počítá ta "průměrná" rychlost v ČR.
masar

#68 Příspěvek od masar »

>BOBOBO:Vpravo nahoře je tvoje přihlašovací jméno a vedle něho trojúhelníček...zkus to!
:wink:
Kremik

#69 Příspěvek od Kremik »

Hill píše: 14 črc 2026, 11:16 Jak jinak? Mně se na mobilu při natočení přizpůsobuje aktuální šířce stránky, ale to snad problém není.
Skus to v sekci "Nové příspěvky".
Na výšku je tam mnohem méně informací než na šířku a jsou i v kastlíkách jinak srovnaný.
Na výšku mám např. u stejného příspěvku
Od: masar
na šířku
Od: Yarda.
V prvním případě to znamená poslední příspěvek, ve druhém autora vlákna.
Na výšku spousta údajů chybí a není to tím, že by bylo potřeba posouvat stránku vlevo - vpravo. Ty údaje tam prostě nejsou.
BOBOBO

#70 Příspěvek od BOBOBO »

Zaškertnuto mám a stejně ohne zprávy ............ i o tom tvém příspěvku , asi jinde ...
Kremik

#71 Příspěvek od Kremik »

Hill píše: 14 črc 2026, 11:05 Mimoto v každém přehledu se zobrazují oba - vlevo zakladatel, vpravo poslední přispěvatel.
V "Nové příspěvky" ano,
v "Obsah fóra" ne.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od otakarv »

BOBOBO píše: 14 črc 2026, 11:20 PS nechodí majly , je nutno vždy i při přispění zadat ??
Mi přišel upozorňující email nyní na poslední příspěvek od Kremik-a s 2-vou hodinovým zpožděním.
lesana87

#73 Příspěvek od lesana87 »

Proč se mi pořád nahoře zobrazují upozornění na citování mých příspěvků a na soukromé zprávy i když už jsem to všechno přečetla i dala všechno označit jako přečtené? Píše to tam Soukromé zprávy 0, Upozornění 0 a pod tím neustále přibývá seznam upozornění a nic z něj nezmizelo ani po odhlášení a znovu přihlášení.
masar

#74 Příspěvek od masar »

Chápu to tak, že Upozornění jsou ukládána do historie, kterou lze pouze číst/zobrazit, ale nikoliv mazat. Po kliknutí na odkaz nahoře vedle zvonečku se otevře jen posledních několik notifikací z tohoto nesmazatelného seznamu, bez ohledu na jejich stav (přečteno/nepřečteno).
Je otázka, zda je to rušivé, či ne. Možná by bylo logičtější, kdyby se "pod zvonečkem" zobrazovala pouze nepřečtená upozornění. Celý seznam/historie by dále zůstával k dispozici v Uživatelském panelu.
:wink:
Valdano

#75 Příspěvek od Valdano »

Je to tak. U mne dokud je nějaké upozornění v historii nepřečtené tak je barva zvonku trvale červená a vedle odkazu na upozornění je číslo odpovídající počtu nepřečtených upozornění. Jakmile jsou všechna upozornění již přečtená tak se číslo nezobrazuje a barva zvonku je černá. Upozornění v seznamu tedy v historii se nemažou.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“