Nejde o to, že poliucajti kradou a knězi ty mladý kluky škukají. Jde o to, že by se tohle dít nemělo. Jsem rád, že jsi aspoň nezmínil ty hasiče zapalující stohy. Aspoň zde je svět ještě v pořádku (zatím).p32 píše: 22 črc 2026, 11:44Tak to máš opravdu špatně nebo jsi silně zaspal. Policajti kradou o 106, knězi ty mladý kluky šukají a mají k tomu dalších 50 pohlaví. Jimirek má stejná práva jako ostatní. Divím se tomu, že neskáčeš, když tu jiní dávají stejné politické vtipy, které jsou očividně zmanipulované.DukeNuke píše: 22 črc 2026, 10:54 ... si myslím, že by policajt neměl krást, hasič zapalovat stohy, kněz š*kat mladý kluky atd.
Jinak se obávám, že o tomhle tvém výroku " Jimirek má stejná práva jako ostatní" lze s úspěchem pochybovat. Jako moderátor má jiná práva. Přdpokládám, že to bys mohl pochopit i ty.
Pokud jimirkova kampaň má být odplatou za reakce na jistou nehodu jisté osoby, pak bych k tomu měl asi tolik:
Nikdo dotyčnému nebránil v tom, aby prohlásil: "Ano, měl jsem nehodu, ano nechtělo se mi čekat, spěchal jsem, tak jsem využil odstavný pruh. je mi líto, co se stalo, doufám, že ta nehoda nebude mít vážnější následky a že se posádka vozu brzo uzdraví. Je mi líto, co se stalo. Míru zavinění šetří policie, nechme ji pracovat." Hotové vyřízené.
Kdyby tohle udělal místo lhaní, byl by klid. Veřejnost nehody záchranářů veřejnost vnímá spíše smutně s tím, že snad budou v pořádku. Tedy by k takové reakci na sítích ani nedošlo.
Místo toho osoba lže, minimálně v případě že se "nejednalo o odbočovák" a "struhnutím doprava jsem zachránil život". Z kamerového záznamu je jasně patrné, že se jednalo o odbočovací pruh, a že před zařazením doprava dával znamení o změně směru jízdy. nechám na vás kolik máte času na to, zapnout při vyhýbacím manévru blinkr. Videa si najděte. Screen příspěvku ze sítě oné osoby přikládám.
Vyrovnávat očividnou lež této osoby dehonestací prezidenta je opravdu nedůstojné. Ale to je můj názor a názor JiriToma.