Politické vtipy

Konec všeho vyřešeného, ale taky nerozumného, nesmyslného a nevhodného. Automatické smazání po 14 dnech.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
DukeNuke

#46 Příspěvek od DukeNuke »

p32 píše: 22 črc 2026, 11:44
DukeNuke píše: 22 črc 2026, 10:54 ... si myslím, že by policajt neměl krást, hasič zapalovat stohy, kněz š*kat mladý kluky atd.
Tak to máš opravdu špatně nebo jsi silně zaspal. Policajti kradou o 106, knězi ty mladý kluky šukají a mají k tomu dalších 50 pohlaví. Jimirek má stejná práva jako ostatní. Divím se tomu, že neskáčeš, když tu jiní dávají stejné politické vtipy, které jsou očividně zmanipulované.
Nejde o to, že poliucajti kradou a knězi ty mladý kluky škukají. Jde o to, že by se tohle dít nemělo. Jsem rád, že jsi aspoň nezmínil ty hasiče zapalující stohy. Aspoň zde je svět ještě v pořádku (zatím).
Jinak se obávám, že o tomhle tvém výroku " Jimirek má stejná práva jako ostatní" lze s úspěchem pochybovat. Jako moderátor má jiná práva. Přdpokládám, že to bys mohl pochopit i ty.
Pokud jimirkova kampaň má být odplatou za reakce na jistou nehodu jisté osoby, pak bych k tomu měl asi tolik:
Nikdo dotyčnému nebránil v tom, aby prohlásil: "Ano, měl jsem nehodu, ano nechtělo se mi čekat, spěchal jsem, tak jsem využil odstavný pruh. je mi líto, co se stalo, doufám, že ta nehoda nebude mít vážnější následky a že se posádka vozu brzo uzdraví. Je mi líto, co se stalo. Míru zavinění šetří policie, nechme ji pracovat." Hotové vyřízené.
Kdyby tohle udělal místo lhaní, byl by klid. Veřejnost nehody záchranářů veřejnost vnímá spíše smutně s tím, že snad budou v pořádku. Tedy by k takové reakci na sítích ani nedošlo.
Místo toho osoba lže, minimálně v případě že se "nejednalo o odbočovák" a "struhnutím doprava jsem zachránil život". Z kamerového záznamu je jasně patrné, že se jednalo o odbočovací pruh, a že před zařazením doprava dával znamení o změně směru jízdy. nechám na vás kolik máte času na to, zapnout při vyhýbacím manévru blinkr. Videa si najděte. Screen příspěvku ze sítě oné osoby přikládám.
Vyrovnávat očividnou lež této osoby dehonestací prezidenta je opravdu nedůstojné. Ale to je můj názor a názor JiriToma.
Přílohy
TurekZachrance.png
TurekZachrance.png
xsc

#47 Příspěvek od xsc »

DukeNuke píše: 22 črc 2026, 12:33Vyrovnávat očividnou lež této osoby dehonestací prezidenta je opravdu nedůstojné. Ale to je můj názor a názor JiriToma.
Ale je to standardní taktika této bandy, kterou jimirek rád používá, i když se na rozdíl od Bobana k tomuto klubu nedokáže přihlásit veřejně. Nejvtipnější na tom je, když členství v KSČ Pavla řeší ti, kterým nevadí členství v KSČ a STBáctví jejich vůdců.
ferdislav

#48 Příspěvek od ferdislav »

Volové, založte si politické téma nenávistných výlevů a nematlejte to tady, objeví se jeden vtip a tuny keců k tomu
Nikto

#49 Příspěvek od Nikto »

Vazeni hlboko urazeni "lepsolidi". Namiesto tych spalkov textu ktorymi to tu zasierate tu dajte zoznam ludi, z ktorych je dovolene si robit srandu aby to takych ako ste vy neurazalo. A kazdy bude vediet co ste zac.

Aby bolo jasne:
- Vy mate pravo sa urazat a vnucovat svoju pravdu ostatnym.
- Ostatni maju pravo mat vase nazory naprosto uprimne u prdele.
msar

#50 Příspěvek od msar »

Náš generalissimus prezident si buduje kult osobnosti, to nejde aby se dělaly vtipy na jeho bolševickou minulost :D
samec

#51 Příspěvek od samec »

DukeNuke píše: 22 črc 2026, 12:33Jinak se obávám, že o tomhle tvém výroku " Jimirek má stejná práva jako ostatní" lze s úspěchem pochybovat. Jako moderátor má jiná práva.
Presne tak, nemá čo poučovať, oponovať protiargumentami, nastavovať zrkadlo, ale rovno vám má tie vaše politické nekorektnosti zmazať do koša. :pako:
HF_Tech

#52 Příspěvek od HF_Tech »

Jo a zatímco raťafáci ňafají, tak Hrabiš si v klidu krade: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audi ... hou-311450
xsc

#53 Příspěvek od xsc »

msar píše: 22 črc 2026, 13:15 Náš generalissimus prezident si buduje kult osobnosti, to nejde aby se dělaly vtipy na jeho bolševickou minulost :D
Přičemž pro toto sdělení nemáš jediný konkrétní důkaz. Další svědek Babišův...
ferdislav

#54 Příspěvek od ferdislav »

Ty miluješ pavla on babiše, to ale neznamená že se musíte hádat v tomhle tématu, na tomto foru ne?
samec

#55 Příspěvek od samec »

Hádky, osočovanie, politika.... Prechod na novú bastlirnu vôbec nepomohol. :roll:
xsc

#56 Příspěvek od xsc »

ferdislav píše: 22 črc 2026, 13:57 Ty miluješ pavla on babiše, to ale neznamená že se musíte hádat v tomhle tématu, na tomto foru ne?
Nikdo nikoho nemiluje. Ať sem nezanáší propagandu, pak na ní není potřeba reagovat.
ferdislav

#57 Příspěvek od ferdislav »

Propagandu máš v televizi třeba, tohle jsou politické vtipy, dříve se jen šeptali mezi lidmi a teď máme internet, reaguj třeba protivtipem nebo vůbec, myslím že jsme dost dospělí abychom své názory neměnili na základě jednoho vtipu tady na foru
xsc

#58 Příspěvek od xsc »

Tohle není politický vtip, to je propaganda vytvořená babišovci vydávaná za vtip. Tedy vtip na úrovni Dikobrazu 50. let.
ferdislav

#59 Příspěvek od ferdislav »

To je tvůj názor, který ale moc lidí nezajímá, buď se zasměju,nebo si řeknu že je to blbost, ale nikoho nepřesvědčuju o tom co je (má) pravda,propaganda a já nevim co, my tu chceme vidět všechny možné vtipy,bez ohledu na to co ten nebo onen upřednostňuje, čemu věří a podobně, o tom vtipy nejsou a pokud to pro tebe není vtip,tak se s tím smiř, to prudíš takhle všude,kde to nevyhovuje tvému politickému smýšlení? (které do vtipů nepatří vůbec)

Buď rád že si můžeme dělat srandu téměř z čehokoli,v 50 letech by sis takhle asi nevyskakoval
HF_Tech

#60 Příspěvek od HF_Tech »

xsc píše: 22 črc 2026, 16:18
ferdislav píše: 22 črc 2026, 13:57 Ty miluješ pavla on babiše, to ale neznamená že se musíte hádat v tomhle tématu, na tomto foru ne?
Nikdo nikoho nemiluje. Ať sem nezanáší propagandu, pak na ní není potřeba reagovat.
Náhodou 4% menšina miluje Turka. Protože:
- má světlé vlasy
- má ostře řezané rysy
- miluje uniformy
- je tak prudce intelygentní, že když promluví, tak mají chuť mu Ho okamžitě vrazit do huby :coolglema:
Zamčeno

Zpět na „Koš“