Přesně stejný zkušenosti, taky kompakt Canon autofocus na 2xAA, ještě na kinofilm ...bu2520 píše:Já mám podobnou "závadu" u foťáku CANON u některých baterií a zvláště NiMh hlásí vybité baterie, nebo se vůbec nenastartuje. Je to problém s použitým plechem na kontakty držáku baterií, když se podaří dobře očistit neviditelný povlak tak baterky vydrží dost dlouho.
DAB - digitální rádio
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Tak jsem se o moc nespletl: účtenka téměř nečitelná, ale dešifroval jsem z ní datum nákupu 25.4.2024. Tak zdechlo asi skutečně tři týdny po záruce, ale přišel jsem na to o další dva týdny později. O modelu rádia by se mnou mohl stejně kdokoli polemizovat, ten už k přečtení není vůbec.Hill píše: 28 čer 2026, 22:49 Tak jsem ten lídlácký DAB+ přijímač, co jsem hodnotil tady, asi poněkud přechválil: zase po pár dnech jsem do něj vrazil čerstvě nabité akumulátory - a nic. Na sadě baterek 5,5 V, ale na tlačítka žádná reakce. Nestartuje ani na USB.
Na alkalinky spustit jde... ...zkusím pohledat něco k záruce, jestli už nemá týden po ní, což je u těchto výrobků stav nijak vzácný...
Neměl jsem teď moc času, k podívání dovnitř jsem si znovu udělal čas až včera večer (vytočenej, jak Valentův vrut, z práce, že už jsem se rozhodoval, kam emigrovat, aby tam neměli stejně zflikované zákony, komisní úředníky a neschopné právníky, než mi došlo, že všude je něco a nepomohl bych si; do toho pár rejpalů, kteří nenašli, jak si přizpůsobit tyto stránky, nakonec mě tak doblbli, jsem v těch nastaveních zabloudil sám...).
Zatím jsem to rádijko prohlížel a, co šlo, přeměřil. Ale příčinu jsem ještě neobjevil, tak jsem ten krám zase zavřel.
Rozhodnutí, zda to mám dál zkoušet, nebo to poslat servisu, ještě nepadlo (moja tvrdí, že na účtence byla záruka 36 měsíců, ale to už taky vymizelo, nedoložím).
Jestli máš s těmi třemi roky pravdu, tak to můžu zkusit, ale s nečitelnou účtenkou toho moc neprokážu.
K identifikaci konkrétního data přispěla historie polohy v mobilu a výpis z platební karty, protože právě tento Lidl navštěvuji pětkrát šestkrát do roka, prostě vůbec zřídka. To v Novém Bydžově, Městci Králové, či v Chlumci jsem tehdy v Lídlech byl i víckrát týdně, to bych dohromady nedal.
- Artaban001
výrobce to popisuje v návodu, ale trochu jinak - stačí číst ...Artaban001 píše: 23 črc 2026, 21:36 ... funkce nouzových zpráv "ASA". Má to být nějaký Automatic service alert ... nikde o tom nepíšou ani slovo ...
ASA upozornění: „Announcement Switching Announcement“ ASA je součástí mechanismu tzv. announcement switching. Po správném nastavení údajů o poloze bude docházet k automatickému přepnutí na stanici, která právě vysílá:
dopravní informace (Traffic Announcement – TA), nouzové hlášení, varování (např. počasí), zprávy