Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ondraN

#916 Příspěvek od ondraN »

Ježkovy voči... všici kradú... Aukro není dobročinný spolek. Vy snad pracujete zadarmo? A když si myslíte, že vás chtějí okrást, tak ho snad nepoužívejte a prodejte nebo nakupte jinde, jinak. Já jsem teda docela rád, že tu aukro je a celkem plusmínus spolehlivě funguje a ty poplatky mi nějak přehnané nepřipadají.
rnbw

#917 Příspěvek od rnbw »

Len raz som nezaplatil ochranu. Ved predajca ma vela dobrych hodnoteni. No a on mi nic neposlal a nekomunikoval. Riesil som to 3 tyzdne cez podporu Aukra... Nakoniec peniaze vratil, ked mu pohrozili zablokovanim uctu.

Inak na Aukre som predal niekolko veci, ktore sa mi doma valali roky a cez slovensky bazos ich nikto nechcel.
felixbejk

#918 Příspěvek od felixbejk »

rnbw píše: 17 srp 2026, 21:43 To je snad logicke, ze ti nevratia peniaze za sluzbu, ktora ti prave peniaze zachranila...
Je to logické, já to nezpochybňuji. Z čeho jsi pochopil, že s tím mám problém?
rnbw

#919 Příspěvek od rnbw »

Tak na co sa teda stazujes?
Celeron

#920 Příspěvek od Celeron »

Tak se něco hnulo. Napsal jsem prodejci, že to rozmáznu v hodnocení a reakce okamžitá, ve sledováku Balíkovny: "17.8.2026 Zásilka přijatá do přepravy... emaily odeslány odesílateli a adresátovi." No mě teda žádnej email nepřišel...
A dnes "Přeprava zásilky k dodací počtě".
Tak snad to Balíkovna dnes nebo zítra doručí a nepřijde mi zabalená cihla.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ondraN

#921 Příspěvek od ondraN »

Musíš to mít zapnuté, pak ti to bude chodit i na email. Je to v profilu, Oznámení-Nákup-Transakce.
Celeron

#922 Příspěvek od Celeron »

Už to mám doma. A dokonce s kompenzačním dárkem v podobě cigárek do Dremely. Asi objednal dopravu a pak nestíhal.
Tak hlavně že to nakonec klaplo.
Jirka

Celeron

#923 Příspěvek od Celeron »

ondraN píše: 18 srp 2026, 09:44 Je to v profilu, Oznámení-Nákup-Transakce.
Ten přepínač je v nákupu i prodeji světle růžovej a nejde přepnout. Email v profilu mám, tak netuším, kde je dílo.
Jirka

ondraN

#924 Příspěvek od ondraN »

Tak jedině sežráno strážcem emailu :mrgreen:
ace_ventura

#925 Příspěvek od ace_ventura »

Koukám, že Aukro "vylepšuje" rozhraní. Dříve se dalo u hodnocení uživatelů dopátrat čísla aukce, ke které se hodnocení vztahuje. Tuším, že tak 2 až 3 měsíce byl odkaz na aukci živý. Teď je to zcela anonymní...
RX-20
Doporučuje se dohled moderátorů

#926 Příspěvek od RX-20 »

Na Bazoši je zdá se výprodej po radioamatérovi Olivovi z Blanska: https://elektro.bazos.cz/inzerat/221540 ... -metra.php. Akorát že ty fotky mohly být lepší, kdyby si vdova dala práci.
S časem se vše zhoršuje (zákon prof. Parkinsona).
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
RX-20

#927 Příspěvek od RX-20 »

ace_ventura píše: 18 srp 2026, 19:19 Koukám, že Aukro "vylepšuje" rozhraní.
Všechno se všude stále vylepšuje. Typicky sockobazar, také eBay se stále vylepšuje :) Též Česká Pošta ... doručení dopisu od soudu z Prahy 5 do Berouna trvá 4-5 týdnů. To jsem se se soudem domluvil, že tam každé úterý sjedu do podatelny poptat se, zda mají pro mne dopis. A na Policii ČR je také vše vylepšené k naprosté dokonalosti. Když už se neví kudy kam, tak se jim záhadně ztratí spis. Jo a ty vyhledávače na internetu jsou pomocí AI také vylepšené. Většinou to najde nejprve ptákoviny a to co potřebuju až po detailním upřesnění na 2. nebo 3.pokus. Stejně si myslím, že za pár let, tak do 10 nejdéle do 20 let systém vyhledávačů na internetu zanikne.
Diskuze s hlupákem je ztráta času, protože hlupák vás stahne na jeho úroveň a umlátí vás jeho hloupými argumenty.
RX-20

#928 Příspěvek od RX-20 »

Našel jsem ještě toto: https://elektro.bazos.cz/inzerat/222519 ... bm-533.php. Přemýšlím, co by se do té ohromné bedny dalo tak užitečného vestavět. Těch 2000 Kč je tak za bednu a zdroj. Digitrony kuchnout a prodat a něco smysluplného do bedny dodělat.
Celeron

#929 Příspěvek od Celeron »

ondraN píše: 18 srp 2026, 18:00 Tak jedině sežráno strážcem emailu :mrgreen:
Kdepak, neskončilo to v nevyžádaný, ani v spam filtru na volny.cz.
Jirka

samec

#930 Příspěvek od samec »

RX-20 píše: 18 srp 2026, 20:10Přemýšlím, co by se do té ohromné bedny dalo tak užitečného vestavět.
Pred nejakými rokmi som mal predstavu, že si poskladám prístroj na eloxovanie hliníkových súčiastok. Mal tam byť zdroj, časovače, termostat, pomocné elektródy na meranie a výpočet parametrov... To by aj dnes vyžadovalo minimálne takto veľkú krabicu.

Zpět na „Nezařaditelné“