Opravte mne, jestli se mýlím ve svém odhadu
Moderátor: Moderátoři
Cust píše:he, není to sice elektrikařina, ale stejnak se vyjádřím...
stepovi rozumím - jsi gardner
Gardnera jsem nečetl, tak nevím jakou má se mnou spojitost
- Artaban001
tandel píše:Jestli Raven má být letadlo, tak F111 je myslím Sparkvark. Co se týče Ravena, znám jedině tento:
Sorry, úklep. F111 je tohle: General Dynamics F-111C a říká se mu Aardvark a vidět ho lze například tady (například...): http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true
A kutilmile - nelituju tě
Jenys píše:Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny![]()
pauza od pájení na kafe a u toho můžeš cpát do fóra capinu za capinou
a navíc někdo bastlí už jen teoreticky, ale jeho zkušenosti rozdělené mezi deset bastlířů aktivních by jim několikanásobně zvedli úroveň
Cust píše:Jenys píše:Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny![]()
a navíc někdo bastlí už jen teoreticky, ale jeho zkušenosti rozdělené mezi deset bastlířů aktivních by jim několikanásobně zvedli úroveň
Jasan, beru tvůj názor
Sorry, úklep. F111 je tohle: General Dynamics F-111C a říká se mu Aardvark a vidět ho lze například tady (například...): http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true
Delší odkaz už by si tam neměl?
tos mi připomněl, že mám čerstvou konstrukci zesilovače 2x10W s omezením hlasitosti využívajícím pokles napětí na zdroji, takže pořád ještě si najdu chvilku na bastlení prakticky.
Prostě mi tu ten šváb zbyl z jedné televize, tak jsem to zkusil. A hraje fakt dobře. Je s obvodem TDA7495.
Samozřejmě je tam nakreslený zase s fyziologickou regulací, na té desce s poťákem a s bednami ZG-30 a RK15 testuju každý podobný zesilovač.
Jen mi čtrnáct dní trvalo, než jsem tomu dal štábní kulturu a teprve teď jsem ho uvrhnul na upload do Konstrukcí k zveřejnění.
Jenys píše:Cust píše:Jenys píše:Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny![]()
Jasan, beru tvůj názor
aby jsi neřeknul, že jen plácám, mám na stole kromě počítače s bastírnou také:
- láhev sliovice
- rozdělaný dokument o bastelní v práci
- 2 moduly DPA222 a mikropáječku (čerstve vypnutá), zítra dopájím relé na zpožděné připojení repro (ještě není koupené) a jdu oživovat
Cust píše:Jenys píše:Cust píše:Jenys píše:Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny![]()
Jasan, beru tvůj názor
aby jsi neřeknul, že jen plácám, mám na stole kromě počítače s bastírnou také:
- láhev sliovice
- rozdělaný dokument o bastelní v práci
- 2 moduly DPA222 a mikropáječku (čerstve vypnutá), zítra dopájím relé na zpožděné připojení repro (ještě není koupené) a jdu oživovat
Nic neříkám...mlčím