Opravte mne, jestli se mýlím ve svém odhadu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od stepa »

:lol: ja to pochopil tak, ze se branis tomu sazeni...ne ze delas korektora.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Jenys »

Cust píše:he, není to sice elektrikařina, ale stejnak se vyjádřím...
stepovi rozumím - jsi gardner

Gardnera jsem nečetl, tak nevím jakou má se mnou spojitost :?: Ale stepa, jestli se nepletu, tam dal tu mou větu tak jak jsem to napsal a ona byla od tandela napsaná jinak. Nebo jsi měl na mysli něco jiného :?: Ale Custe, opatrně s tím co píšeš, já bych také věděl co jsi ... :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od stepa »

Aje...Jenys zase nestiha reagovat. :wink:
Artaban001

#49 Příspěvek od Artaban001 »

U mě žádný význam nehledejte. Jméno je podle psa z Fantomase, a to jen kvůli tomu, že jsem předpokládal, že ho přede mnou nikdo nepoužil.
ten význam jako umění a zákaz mě docela dostal :D
EKKAR

#50 Příspěvek od EKKAR »

tandel píše:Jestli Raven má být letadlo, tak F111 je myslím Sparkvark. Co se týče Ravena, znám jedině tento:
Obrázek

Sorry, úklep. F111 je tohle: General Dynamics F-111C a říká se mu Aardvark a vidět ho lze například tady (například...): http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true
Naposledy upravil(a) EKKAR dne 30 bře 2008, 22:23, celkem upraveno 1 x.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Jenys »

stepa píše:Aje...Jenys zase nestiha reagovat. :wink:

Když jsem odepisoval, ten tvůj příspěvek tam ještě nebyl. A jestli jsi to špatně pochopil, asi je to tím co vyčítáš mně, je to že špatně čteš :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Jenys »

Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny :lol: :wink:
Cust

#53 Příspěvek od Cust »

Jenys píše:Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny :lol: :wink:

pauza od pájení na kafe a u toho můžeš cpát do fóra capinu za capinou

a navíc někdo bastlí už jen teoreticky, ale jeho zkušenosti rozdělené mezi deset bastlířů aktivních by jim několikanásobně zvedli úroveň
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Jenys »

Cust píše:
Jenys píše:Tak nějak nechápu, jak chlapi můžete stíhat něco bastlit, když tu celou dobu plkáme tyto naše blboviny :lol: :wink:

a navíc někdo bastlí už jen teoreticky, ale jeho zkušenosti rozdělené mezi deset bastlířů aktivních by jim několikanásobně zvedli úroveň

Jasan, beru tvůj názor :lol:
tandel

#55 Příspěvek od tandel »

To EKKAR:
Sorry, úklep. F111 je tohle: General Dynamics F-111C a říká se mu Aardvark a vidět ho lze například tady (například...): http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true

Delší odkaz už by si tam neměl?
Hill
Administrátor

#56 Příspěvek od Hill »

>>Cust:
tos mi připomněl, že mám čerstvou konstrukci zesilovače 2x10W s omezením hlasitosti využívajícím pokles napětí na zdroji, takže pořád ještě si najdu chvilku na bastlení prakticky.
Prostě mi tu ten šváb zbyl z jedné televize, tak jsem to zkusil. A hraje fakt dobře. Je s obvodem TDA7495.
Samozřejmě je tam nakreslený zase s fyziologickou regulací, na té desce s poťákem a s bednami ZG-30 a RK15 testuju každý podobný zesilovač.
Jen mi čtrnáct dní trvalo, než jsem tomu dal štábní kulturu a teprve teď jsem ho uvrhnul na upload do Konstrukcí k zveřejnění.
EKKAR

#57 Příspěvek od EKKAR »

2 Tandel - sorry, už jsem to upravil, aby to fungovalo jen na kliknutí - chyběla mi tam po dvojtečce mezera...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#58 Příspěvek od Cust »

Jenys píše:
Cust píše:

aby jsi neřeknul, že jen plácám, mám na stole kromě počítače s bastírnou také:
- láhev sliovice
- rozdělaný dokument o bastelní v práci
- 2 moduly DPA222 a mikropáječku (čerstve vypnutá), zítra dopájím relé na zpožděné připojení repro (ještě není koupené) a jdu oživovat
tandel

#59 Příspěvek od tandel »

Cust wrote:
...aby jsi neřeknul, že jen plácám, mám na stole kromě počítače s bastírnou také:
- láhev sliovice
- rozdělaný dokument o bastelní v práci...

Co to znamená rozdělaný dokument o bastlení v práci?
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Jenys »

Cust píše:
Jenys píše:
Cust píše:

aby jsi neřeknul, že jen plácám, mám na stole kromě počítače s bastírnou také:
- láhev sliovice
- rozdělaný dokument o bastelní v práci
- 2 moduly DPA222 a mikropáječku (čerstve vypnutá), zítra dopájím relé na zpožděné připojení repro (ještě není koupené) a jdu oživovat

Nic neříkám...mlčím :x: Ale jo, jsi jednička :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“