Ponuka knižiek

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

:D Sice muzes posilat takovehle velke prilohy, ale co vim, tak POUZE mezi stejnymi domenami(seznam-seznam, gmail-gmail, atd atd). Z "ciziho" emailu ti to nevezme. Jedine nejaka webova ulozna.
Radix

#17 Příspěvek od Radix »

Tornado, jestli máš gmail, tak to vyzkoušíme. Zkus mně to poslat na mail, který jsem si právě založil:
Naposledy upravil(a) Radix dne 31 bře 2008, 19:27, celkem upraveno 1 x.
tornado6

#18 Příspěvek od tornado6 »

Mimochodom uploadol som to na edisk akurat ked som to chcel overit tak mi to napisalo že nie som registrovany a pri registracii mi to vypisuje že elektronicka pošta nie je platna .
PS: Do riti jak to že nie je platna všade inde platna je a tu nie :twisted:
Radix

#19 Příspěvek od Radix »

Tak to zkus poslat na ten mail, co jsem uvedl a jestli se to povede tak to tam dám.
tornado6

#20 Příspěvek od tornado6 »

Radix ani mi to nenačita na mojmail ako priponu takže odosielanie na mail 0 bodov . :cry:
Radix

#21 Příspěvek od Radix »

Tak jsem ten mail radši smazal.
tornado6

#22 Příspěvek od tornado6 »

Radix ak si registrovany na edisku tak sa prosimťa pozri či to tam je nahraval- uploadoval som to ako neregistrovany ale vraj to nevadi len to tam bude cca 30 dni tak si to stiahnite je to len 1/3 lebo mam navyše blby internet od T-Mobilu a možem na mesiac upload + download =2GB a
už som nasťahoval neake AMARa tak nech to tam necapem do vzduchu ak to tam bude tak uploadnem aj zbytok.
PS : Radix prosim ťa aka tam ma byť teda spravna adresa el. pošty ked som skušal aj tu na Gmaily aj na zozname a stale sa mu čosi nevidi a vypisuje Neplatna adresa El. pošty.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stepa »

Na nejake emaily na Edisku se vyprdni, nic takoveho neni potreba, zbytecne to komplikujes. Vlez na http://www.edisk.cz, klikni na NAHRAT SOUBOR, pak zadej cestu k souboru, zaskrtni souhlasim s podminkami a klikni na NAHRAT SOUBOR a to je vsechno. Pak sem dej adresu toho nahraneho souboru at si to muzou kluci stahnout.
tornado6

#24 Příspěvek od tornado6 »

Urobil som presne ako pišeš ale adresu neviem lebo som nemal možnost to na edisku vyhladať lebo nie som registrovany daj si do vyhladavania na edisku nazov knihy :Amaterska stavba vysilaču a prijimaču a malo by ti to vyhladať.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od stepa »

tornado6 píše:Urobil som presne ako pišeš ale adresu neviem lebo som nemal možnost to na edisku vyhladať lebo nie som registrovany daj si do vyhladavania na edisku nazov knihy :Amaterska stavba vysilaču a prijimaču a malo by ti to vyhladať.

:D covece to nejdulezitejsi neuvedes. Po nahrani souboru ti to tu adresu vypisuje(nic nemusis vyhledavat, ani nevim kde jsi tuhle informaci vzal) a tu si mel zkopirovat a ulozit sem. Tady si zavahal.

Pokud si to tam nahral jako neregistrovany, tak ten soubor muzou najit jenom registrovani uzivatele a jeste ke vsemu musi platit. Takze ti prosta registrace nepomuze.

Zkus odkaz najit v historii, protoze ten soubor je jinak pravdepodobne nenalezitelny.
Naposledy upravil(a) stepa dne 31 bře 2008, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Radix

#26 Příspěvek od Radix »

Musel bych mít na edisku placený účet, aby fungovalo vyhledávání. Tak jsem ten soubor nenašel.
tornado6

#27 Příspěvek od tornado6 »

Takže smola jedine cez niekoho registrovaneho a platiča- som v tomto novačik a nemam skusenosti - som trdlo sorry. :oops:
PS: Mam ešte otazku ak niečo uploadnem na moj mail na gmaily a uložim to na nom nasledne potom ten subor pri odosielani ma ešte niečo spoločne s mojim compom alebo len moj comp vyšle signal na prenos a samotny prenos sa deje už len medzi mailovymi schrankami. vieš pytam sa koli tomu obmedzeniu na 2GB velkosť. :oops:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od stepa »

Dam ti jednu radu...kdyz neco delas poprvy(treba ten edisk), tak si cti, co ti tam kde pisou a pak nic nezvores.

K tomu emailu: pokud to uploadnes na server(tim myslim emailovy server napr. ten GMAIL) a fyzicky to tam bude nahrane, tak uz pracujes jenom s tou serverovou kopii, s tvym PC to nebude mit uz nic spolecneho. A pokud si nejsi jisty, tak si zapni sledovani site a uvidis, jestli to bude tahat data od tebe a muzes to stornovat. A jestli mas nejakeho postaka(SW pro emailovou schranku), tak si dej bacha, aby ti nestahoval do PC odesilane emaily...potom by ti to stahoval znovu.
tornado6

#29 Příspěvek od tornado6 »

Dakujem za rady nabuduce budem mudrejši :wink:
tornado6

#30 Příspěvek od tornado6 »

Ak ste dostali SZ a stiahnutie sa podarilo tak sa ozvite :wink:
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“