Ponuka knižiek
Moderátor: Moderátoři
už som nasťahoval neake AMARa tak nech to tam necapem do vzduchu ak to tam bude tak uploadnem aj zbytok.
PS : Radix prosim ťa aka tam ma byť teda spravna adresa el. pošty ked som skušal aj tu na Gmaily aj na zozname a stale sa mu čosi nevidi a vypisuje Neplatna adresa El. pošty.
tornado6 píše:Urobil som presne ako pišeš ale adresu neviem lebo som nemal možnost to na edisku vyhladať lebo nie som registrovany daj si do vyhladavania na edisku nazov knihy :Amaterska stavba vysilaču a prijimaču a malo by ti to vyhladať.
Pokud si to tam nahral jako neregistrovany, tak ten soubor muzou najit jenom registrovani uzivatele a jeste ke vsemu musi platit. Takze ti prosta registrace nepomuze.
Zkus odkaz najit v historii, protoze ten soubor je jinak pravdepodobne nenalezitelny.
PS: Mam ešte otazku ak niečo uploadnem na moj mail na gmaily a uložim to na nom nasledne potom ten subor pri odosielani ma ešte niečo spoločne s mojim compom alebo len moj comp vyšle signal na prenos a samotny prenos sa deje už len medzi mailovymi schrankami. vieš pytam sa koli tomu obmedzeniu na 2GB velkosť.
K tomu emailu: pokud to uploadnes na server(tim myslim emailovy server napr. ten GMAIL) a fyzicky to tam bude nahrane, tak uz pracujes jenom s tou serverovou kopii, s tvym PC to nebude mit uz nic spolecneho. A pokud si nejsi jisty, tak si zapni sledovani site a uvidis, jestli to bude tahat data od tebe a muzes to stornovat. A jestli mas nejakeho postaka(SW pro emailovou schranku), tak si dej bacha, aby ti nestahoval do PC odesilane emaily...potom by ti to stahoval znovu.